Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
nicolae.georgescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Nicolae Georgescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)
Cristian Ghinea, dă-ți demisia! Ia-l de mână pe Claudiu Năsui și plecați, pentru că nu sunteți buni de nimic!

Comisia Europeană nu e de acord cu proiectul propus de România în cadrul Planului National de Redresare și Reziliență (PNRR) și l-a respins pentru a treia oară.

Autoritățile de la Bruxelles au explicat, în repetate rânduri, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu include proiecte de reformă în domeniile digitalizării, schimbărilor climatice, sustenabilității economice sau educației. Pe scurt, grămada de aberații din programul de guvernare al coaliției de dreapta a fost aruncată la coș de către tehnocrații de la UE.
Între timp, Cîțu și compania încearcă să susțină că nu e nicio nenorocire, deși toată România a înțeles că e vorba despre cel mai mare eșec al acestei guvernări, după gestionarea pandemiei. Este evident și pentru un copil de grădiniță că țara noastră riscă să piardă surse importante de bani din cauza acestor îngâmfați incapabili și că primul dintre ei este ministrul Cristian Ghinea de la USR.
Cum văd că nu îndrăznește nimeni să-i ceară demisia acestui ministru la fel de slab și arogant ca fostul său coleg Vlad Voiculescu, am decis să-i cer chiar eu demisia.
Vreau să vă spun că sunt foarte tolerant și înțelegător de felul meu. Niciodată n-am fost adeptul extremelor, mereu am considerat că este bine ca unui ministru să i se dea credit pentru a demonstra ce are în plan. În cazul lui Ghinea și Năsui, însă, parcă nu pot să am răbdare. Acești miniștri sunt, totuși, două catastrofe care pot lăsa această țară fără miliarde de euro pentru dezvoltare.
Ghinea și Năsui - dați-vă demisia! Vasile Cîțu – dă-i afară!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 26 septembrie 2022, 9:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro