Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
nicolae.georgescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Nicolae Georgescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)

Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai, investițiile în infrastructura de educație, sănătate, apă și canalizare în mediul rural mai erau posibile datorită Planului Național de Dezvoltare Locală.

În prezent, aceste investiții au fost sistate din cauza incompetenței guvernului Cîțu. Actualul guvern a lăsat fără bani toate primăriile din țară care aveau lucrări prin PNDL. Mii de lucrări la școli, drumuri, dispensare, rețele de utilități sunt blocate de astăzi pentru că Hunor, Barna și Cîțu nu au fost în stare să prevadă sumele necesare pentru continuarea PNDL-ului.
Stimați primari și deputați de la PNL, sunteți mulțumiți de felul cum acționează Florin Cîțu și camarila sa din Palatul Victoria? Este corect ca în loc să echilibreze regiunile, așa cum a cerut de altfel și Comisia Europeană, ei să producă un dezechilibru social și economic și mai grav în România?
Fac un apel la conștiința dumneavoastră, când vă gândiți la puținii oameni care v-au votat, gândiți-vă și la milioanele de români care nu au încă acces la apă curentă, canalizare, servicii medicale decente sau o școală modernă.
Chem toți deputații să înțeleagă cât de gravă e situația. Că țara se apropie de catastrofă, că acest Guvern a lăsat toate treburile publice, toate interesele cetățenilor și se ocupă de campania din PNL și USR PLUS.
Îndemnul meu către toți deputații este să vină săptămâna viitoare la vot ca să demitem acest guvern incompetent. Sunt voturi suficiente pentru a demite camarila care împarte banii discriminatoriu și inechitabil preponderent spre județe bogate, generând o polarizare economică excesivă. Mai trebuie să fim conștienți și să vrem să facem bine!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 26 septembrie 2022, 8:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro