Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
daniel.gheba@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Daniel-Sorin Gheba > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Daniel-Sorin GHEBA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

Zilele acestea s-a discutat în cadrul Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală a Senatului despre o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii cooperației agricole.

18 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Daniel-Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

În urma concluziilor auditului realizat de Curtea de Conturi, domnul deputat Daniel-Sorin Gheba, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, a susținut marți o declarație politică cu privire la siguranța alimentară a României, solicitând Guvernului elaborarea urgentă a unor strategii naționale în domeniu și măsuri de creștere a eficienței instituțiilor pe care le coordonează.

13 aprilie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel-Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)
Privind întâlnirea domnului deputat Daniel-Sorin Gheba, președintele Grupului de prietenie cu Republica Peru din Parlamentul României, cu E.S. doamna Maria Eugenia Echeverria Herrera, ambasadorul Republicii Peru la București

Președintele Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Peru, domnul deputat Sorin-Daniel Gheba a avut marți, 23 noiembrie, o întrevedere cu E.S. doamna Maria Eugenia Echeverria Herrera, ambasadorul Republicii Peru în România.

24 noiembrie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 26 mai 2022, 17:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro