Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
daniel.gheba@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2020-present > Chamber of Deputies > Daniel-Sorin Gheba > Press releases Versiunea pentru printare

Daniel-Sorin GHEBA
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

Ceea ce ne-a mai rămas din amenajările piscicole ale statului, falimentate, împuținate și mutilate constant în ultimii 30 de ani, împreună cu toate activele valoroase de care încă mai dispun, sunt la un pas de a fi privatizate în condiții dubioase, în baza unei propuneri legislative inițiate de parlamentarii PNL.

28 iunie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)
Vot negativ în Senat pentru propunerea de modificare a Legii cooperativelor agricole

La mijlocul lunii mai, atrăgeam atenția asupra unei propuneri de modificare a Legii cooperativelor agricole prin care se încerca introducerea în rândul membrilor a unor agenți economici cu profil non agricol (retail, HORECA, asistență socială).

17 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

În continuarea demersurilor legate de monitorizarea și facilitarea măsurilor de remediere a problemelor identificate de Curtea de Conturi în Raportul privind siguranța alimentară, domnul deputat Sorin-Daniel Gheba, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a avut o întâlnire de lucru cu domnul Ioan Oleleu, vicrepreședinte subsecretar de stat al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

A fost abordată tematica dotarării laboratoarelor din teritoriu și lista analizelor care ar trebui efectuate la nivel național și regional, controalele efectuate în mod regulat de centrele teritoriale și îmbunătățirea legislației în domeniu. [...]

9 iunie 2022 detalii
   DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

Solicitarea unei procuri notariale pentru micii fermieri care doresc să aplice prin consultanți pentru microgranturi în domeniul agroalimentar, cu doar câteva zile înaintea deschiderii liniei de finanțare, a creat cozi la notariate și riscul ca cei mai vulnerabili agricultorii să nu poată accesa acest sprijin financiar nerambursabil.

27 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

Zilele acestea s-a discutat în cadrul Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală a Senatului despre o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii cooperației agricole.

18 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Daniel-Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)

În urma concluziilor auditului realizat de Curtea de Conturi, domnul deputat Daniel-Sorin Gheba, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, a susținut marți o declarație politică cu privire la siguranța alimentară a României, solicitând Guvernului elaborarea urgentă a unor strategii naționale în domeniu și măsuri de creștere a eficienței instituțiilor pe care le coordonează.

13 aprilie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel-Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)
Privind întâlnirea domnului deputat Daniel-Sorin Gheba, președintele Grupului de prietenie cu Republica Peru din Parlamentul României, cu E.S. doamna Maria Eugenia Echeverria Herrera, ambasadorul Republicii Peru la București

Președintele Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Peru, domnul deputat Sorin-Daniel Gheba a avut marți, 23 noiembrie, o întrevedere cu E.S. doamna Maria Eugenia Echeverria Herrera, ambasadorul Republicii Peru în România.

24 noiembrie 2021 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 30 june 2022, 14:33
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro