Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
daniel.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Andrei Daniel Gheorghe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Andrei Daniel GHEORGHE
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Gheorghe (Grupul parlamentar al PNL)

Centrul Cultural Român ''Eudoxiu Hurmuzachi'' din Cernăuți a fost spart și percheziționat, luni, de către autoritățile ucrainene. Cer Ministerului de Externe o reacție rapidă și fermă în fața acestui act ostil fără precedent.

13 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Andrei Gheorghe (Grup PNL)

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, i-a cerut miercuri, 21 februarie, premierului Viorica Dăncilă, în ședința de plen a Camerei Deputaților, printr-o declarație politică, să dispună înființarea unui Minister al Reîntregirii, în cadrul Executivului, care să gestioneze în mod profesionist și cuprinzător relația României cu Republica Moldova.

23 februarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Andrei Daniel Gheorghe (Grup PNL)
Cum ne vinde PSD pentru câțiva arginți

PSD forțează legea și calcă în picioare o decizie judecătorească definitivă. Pe principiul ”facem asta pentru că putem”, coaliția toxică, PSD-ALDE-UDMR, aduce într-un cadru legal, o ilegalitate. Majoritatea parlamentară ignoră total hotărârea judecătorilor privind funcționarea penală a Liceului Teologic din Târgu Mureș și fără să țină cont că există un dosar la DNA în acest caz.

14 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Andrei Gheorghe (Grup PNL)
PSD și aliații fug de adevărul istoric

Marți, 6 februarie 2018, la Camera Deputaților, alături de colegii din PNL și din partidele de opoziție am asistat uluit la respingerea la foc automat, concomitent în Comisia de apărare unde s-a dat un raport de fond nefavorabil, cât și în comisia de administrație unde s-a dat aviz negativ, a legii cu privire la comemorarea rezistenței armate anticomuniste din România.

8 februarie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Daniel Gheorghe (Grup PNL)
Adresată: Domnului Președinte al Senatului, Călin – Constantin – Anton Popescu - Tăriceanu
Domnului Președinte a Camerei Deputaților, Nicolae – Liviu Dragnea

Mă adresez public domniilor voastre pentru a vă reaminti că aveți o obligație neonorată față de poporul român. Nu este singura, de altfel, dar este cea mai importantă, având în vedere că tema a fost cerută în mod explicit și în număr covârșitor: convocarea Referendumului pentru Familie

2 februarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Daniel Andrei Gheorghe (Grup PNL)
Guvenul încalcă Constituția României

În ultima perioadă, Guvernul României a început să ia o serie de măsuri care, aplicate pe o perioadă lungă de timp, pot avea drept consecință transformarea României fie într-o țintă a imigrației în masă , fie mai curând într-un teritoriu de carantină al Uniunii Europene care să poată prelua în viitor fluxurile migratorii ilegale venite dinspre Orient spre Europa.

21 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Daniel Gheorghe (Grup PNL)
Drepturile românilor nu se negociază
Solicit prim-ministrului României, dl. Sorin Grindeanu, să ceară public omologului său finlandez, dl Juha Sipila, încetarea abuzurilor statului finlandez la adresa copiilor medicului român Camelia Smicală, Mihai și Maria, luați în custodie de statul finlandez și ținuți cu forța într-un centru pentru minori.

Din datele publice existente, se pare că tratamentul celor 2 copii, cetățeni români, este similar cu unul caracteristic centrelor de detenție care limitează dreptul de libertate de mișcare și restrânge comunicarea cu exteriorul. [...]

12 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Daniel Gheorghe (Grup PNL)
Guvernul hărțuiește IT-iștii

Zilele trecute, colegii din cadrul Tineretului Național Liberal mi-au transmis faptul că prin Ordinul de Ministru nr. 2903/2016, publicat in Monitorul Oficial în data de 9 ianuarie, se aduce un real prejudiciu financiar programatorilor din industria românească de IT.
17 ianuarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 21 noiembrie 2018, 12:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro