Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (sen.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-présent > Chambre des Députés > Ben-Oni Ardelean > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ben-Oni ARDELEAN
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

În perioada 14-18 mai 2018, o delegație a Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților a efectuat o vizită în Republica Federală Germania, la Berlin și Wiesbaden.

22 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben-Oni Ardelean, întrevedere cu Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben-Oni Ardelean, a primit marți, 20 februarie 2018, o delegație formată din Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova la București și Valeriu Turea, prim-colaborator în cadrul Ambasadei Republicii Moldova la București. Totodată, la această întrevedere au participat și deputații Robert Sighiartău, Dumitru Mihalescul și Costel Alexe. Vizita survine ca urmare a preluării de către Iurie Leancă, la 10 ianuarie 2018, a mandatului de viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova.

20 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)

Miercuri, 27 septembrie, în ședința Birourilor permanente reunite, am solicitat prezența premierului Mihai Tudose în fața plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, pentru a putea răspunde punctual la ceea ce s-a întreprins de către instituțiile care se află în subordinea domniei sale pentru a preveni situația în care au ajuns românii din Ucraina.

27 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)
Limitarea drepturilor minorităților etnice îndepărtează Ucraina de valorile europene
Decizia Parlamentului ucrainean de a restrânge drepturile minorităților în privința educației îndepărtează țara vecină de valorile Uniunii Europene. În calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților sunt îngrijorat de faptul că tinerii românii din Ucraina sunt în pericol de a-și pierde treptat identitatea, fapt ce pune între paranteze chiar tratatul de bună-vecinătate dintre România și Ucraina.

Noua lege a educației din Ucraina, practic, va restriciona drastic învățământul cu predare în limba minorităților și, prin urmare, îl va afecta și pe cel cu predare în limba română. [...]

8 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO a avut loc la Tbilisi, în perioada 26-29 mai 2017, la aceasta participând, din partea Delegației Parlamentului României la AP NATO (Camera Deputaților), domnii deputați Adrian-Remus Borza, Ben-Oni Ardelean, Costel Lupașcu, Mihai-Valentin Popa și Andrei Pop.

29 mai 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 16 décembre 2018, 21:43
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro