Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.floringheorghe.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Florin Gheorghe > Press releases Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)

Deputatul PDL Florin Gheorghe nu crede că Victor Ponta ar fi amnezic, ci doar minte cu nerușinare pe marginea prevederilor din Codul de procedură penală care vor opera începând de sâmbătă:

„Nu cred că Victor Ponta are amnezie! Nu cred că a uitat peste noapte că a fost vicepreședinte al Comisiei comune a Parlamentului pentru elaborarea codurilor penal și civil și al celor de procedură! Să se uite pe propriul C.V. postat pe site-ul Guvernului! De asemenea, codurile s-au votat în Parlament și au fost aduse de la Guvern, în 2009, de către ministrul pentru relația cu Parlamentul de atunci! Adică tot de Victor Viorel Ponta! Nu cred că Ponta a uitat că tot sistemul judiciar din România îi cere modificările de luni întregi, iar astăzi ne așteptam ca ministrul Cazanciuc să prezinte un proiect de ordonanță prin care să se corecteaze piedicile puse magistraților în activitatea lor anticorupție! Victor Ponta minte în fiecare zi de îngheață apele! Nu are nici cea mai mică intenție de a lăsa justiției toate instrumentele pentru a combate corupția, deși, chiar mediocru, a fost și el pentru scurt timp procuror. Victor Ponta să aibă demnitatea și să recunoască faptul că baronii penali ai USL îl amenință și îi dau ordine fie să deființeze DNA, fie să limiteze prin orice mijloace justiția. Când i-a fost frică să o facă el, a fugit, în marțea neagră, tocmai la Johannesburg! Acum, când nu poate pleca din pricina omeților, nu-i rămâne decât să mintă cu zâmbetul pe buze și să dea vina pe alții! Deși el este prim-ministru!”
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 26 november 2022, 21:02
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro