Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
vasile.axinte@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Vasile Axinte > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Vasile AXINTE
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Vasile Axinte (Grupul parlamentar al PSD)
Politica Guvernarii P.S.D. – ALDE, o gură de aer pentru mediul de afaceri!

Dragi colegi, există doua feluri de politică care se manifesta în România: o politică efectivă, sprijinită pe un program de guvernare serios, confirmată și de cifrele puse la dispoziție de Institutul Național de Statistică, și o politică la nivel declarativ, fiind axată pe scenarii apocaliptice, nesusținută de realitatea economică și socială, o politică la care apelează opoziția în lipsa de preocupări serioase.

19 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Axinte Vasile (Grup PSD)

Am supus atenției conducerii Ministerului Sănătații situația din Unitatea Primiri Urgențe Pașcani care, deși a deservit în cursul anului 2017 un număr de peste 70.000 de pacienți cu urgențe de la minore la majore sau cu risc vital, nu beneficiază decât de o cameră de gardă, extinsă la dimensiunea unui cabinet medical cu 3 paturi pentru primire urgențe, de o sală de operații și 6 rezerve pentru stabilizare.

[...]

18 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Axinte Vasile (Grupul parlamentar al PSD)
Drumul expres Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani

S-au demarat procedurile privind studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și asistența tehnică pentru drumul expres Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani. În primă fază, se pregătește documentația pentru loturile de drum de mare viteză Focșani – Bacău și Bacău – Pașcani. Din totalul celor 4 loturi mai existau incertitudini doar asupra lotului de 110 km. Focșani- Bacău, celelalte 3 loturi având câștigătorii definitivi pentru elaborarea documantației tehnice, fără să se fi depus contestații în termenul legal.

11 septembrie 2018 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 12 noiembrie 2018, 22:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro