Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mara.mares@cdep.ro
deputat@maramares.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Mara Mareș > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mara MAREȘ
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
România are un ministru al Penalilor, nu al Justiției. Tudorel Toader este o rușine pentru studenții la Drept, ar trebui să devină co-președinte al PSD cu Liviu Dragnea, dar să plece de la minister

PNL consideră că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este o rușine și un contraexemplu pentru toți studenții de la Drept din România și trebuie să plece din fruntea ministerului, eventual pentru a deveni copreședinte al PSD împreună cu Liviu Dragnea:

23 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Este aberant ca bacalaureatul să se desfășoare înainte ca elevii să fie absolvenți și e necesară modificarea legii. Curând, PSD poate propune să ne înscriem la doctorat direct de pe băncile liceului

Deputatul liberal Mara Mareș a anunțat depunerea unei inițiative legislative prin care, din 2019, să se elimine posibilitatea ca examenul de bacalaureat să se defășoare în timpul anului școlar, înainte ca elevii să absolve ciclul liceal, așa cum s-a întâmplat în acest an: [...]

19 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
PSD insistă cu demonizarea “chiaburilor” din mediul privat. Soluția găsită pentru contractele part-time va crește șomajul în rândul tinerilor

PNL atrage atenția că singura consecință a noilor modificări decise de Guvernul Dăncilă-Dragnea în domeniul contractelor part-time va fi creșterea șomajului în rândul tinerilor, respectiv încurajarea muncii la negru:

9 februarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Normal că Dragnea își bate joc de angajații din IT: majoritatea sunt tineri independenți, pe picioarele lor, nu ar vota nici în ruptul capului cu PSD

Deputatul PNL, Mara Mareș, a afirmat că lui Liviu Dragnea nu îi pasă de angajații din domeniul IT pentru că nu sunt votanți PSD și a solicitat guvernului Dăncilă să nu mai amâne rezolvarea problemei salariilor scăzute din această zonă, urmare a trecerii contribuțiilor în sarcina angajatului:

6 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Formă de protest online sub hashtag-ul #NuÎnNumeleMeu împotriva complicității unor rectori de universități de a susține un agramat la Ministerul Educației. Condamn demersul rectorilor!

PNL condamnă complicitatea unor rectori de universități de a susține numirea lui Valentin Popa la conducerea Ministerului Educației și anunță inițierea unei forme de protest online sub forma unui hashtag: #NuÎnNumeleMeu:

30 ianuarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Mica Unire, un pas mare în drumul unei națiuni

La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, tinerii din PNL au adoptat o rezoluție care atrage atenția asupra faptului că România s-a îndepărtat de la principiile și idealurile fondatorilor săi, iar conducerea țării este mai degrabă preocupată de propria soartă, nu de viitorul României.

Pe cale de consecință, tineretul liberal a anunțat că se va opune, prin toate mijloacele, tendințelor autoritariste, tentativelor de limitare a drepturilor și libertăților cetățenești și oricăror demersuri de folosire a instituțiilor statului pentru evitarea aplicării legii în cazuri particulare. [...]

25 ianuarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
PSD își bate joc de viitorul tinerei generații! Susțin declanșarea alegerilor anticipate. Singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși

Instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său. Din ce în ce mai mulți tineri consideră că singura soluție pentru viitorul lor este să plece din țară, în timp ce văd că PSD este preocupat să își pună oamenii în poziții cheie în instituțiile statului, pentru atingerea unor obiective personale și pentru bunăstarea propriului buzunar. Rata șomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populației, dar remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD.

16 ianuarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Mara Mareș (PNL): Dragnea tratează legile Justiției ca și cum ar fi moșia sa din Teleorman

Deputatul Mara Mareș a atras atenția asupra faptului că Liviu Dragnea tratează legile Justiției ca și cum ar fi moșia sa personală din Teleorman și a anunțat o serie de acțiuni ale PNL în contextul actual:

7 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mares (Grup PNL)
Liviu Pop i-ar obliga pe absolvenții de facultăți care au studiat la buget să muncească în România. În curând, de frica lui Soros, mă aștept să interzică studiile în străinătate

Deputatul PNL Mara Mareș, membru în comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, a atras atenția asupra faptului că ministrul Educației, Liviu Pop, ia în considerare un nou proiect aberant prin care ar limita extrem de mult opțiunile pentru viitorul profesional al tinerilor:

24 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
PSD ne pune în pericol viitorul! Invităm alături de noi toți tinerii care simt că România merge într-o direcție greșită

PNL constată că România a involuat semnficativ în ultimul an și că viteza regresului politic, instituțional și democratic este în creștere.

20 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Cel mai slab ministru al educației tocmai a devenit și cel mai egocentric

Domnule ministru Pop, viziunea dumneavoastră despre educație este, de fapt, limitată la proiecția imaginii dumneavoastră, instalat în scaunul de ministru. Atâta capacitate de anticipare aveți.

14 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Activitatea ministrului Dialogului Social, Gabriel Petrea, este inexistentă. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă, Guvernul le ignoră opiniile și argumentele

Întrucât Guvernul pur și simplu a ignorat complet în ultimele șase luni tot ceea ce a însemnat luări de poziții publice, argumente, opinii și analize de specialitate, aseară, în București și în multe orașe din țară, mii de oameni au ieșit în stradă pentru a se face ascultați și înțeleși.

6 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Deputatul PNL Mara Mareș: Analizez oportunitatea reglementării MBA-urilor prin Legea educației naționale. România are nevoie de o reformă liberală a Educației și de profesioniști redutabili

Deputatul liberal Mara Mareș a anunțat că analizează oportunitatea reglemetării MBA-urilor prin legea educației naționale, așa cum se întâmplă acum cu programele de masterat:

20 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Francezii au votat: Libertate, egalitate, fraternitate

Alegerile din Franța s-au încheiat duminica aceasta cu victoria incontestabilă a lui Emmanuel Macron, conducătorul mișcării centriste En Marche, în fața lui Marine Le Pen, liderul partdiului de extremă dreaptă, Frontul Național.

9 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Congresul PPE din Malta reafirmă angajamentul familiei populare pentru proiectul European

În calitate de deputat PNL, particip în aceste zile la Congresul PPE din Malta, alături de colegii din delegația PNL. Congresul familiei populare reunește cei mai importanți lideri europeni: 14 șefi de state și guverne din Europa, președintele Consiliului European, președintele Comisiei Europene, președintele Parlamentului European și alți lideri ai celor 79 de partide membre și partenere.

30 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Conferința internațională cu tema ”Rolul femeilor parlamentar în consolidarea democrației și a justiției sociale” - (Islamabad, Pakistan, 13-15 martie 2017)

În perioada 13-15 martie 2017, la Islamabad, se desfășoară Conferința internațională cu tema ”Rolul femeilor parlamentar în consolidarea democrației și a justiției sociale”, organizată de Grupul Parlamentar privind problematica femeilor (WPC) al Adunării Naționale din Pakistan.

14 martie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 24 martie 2018, 4:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro