Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mara.mares@cdep.ro
deputat@maramares.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Mara Mareș > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mara MAREȘ
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Mara Mareș (PNL): Dragnea tratează legile Justiției ca și cum ar fi moșia sa din Teleorman

Deputatul Mara Mareș a atras atenția asupra faptului că Liviu Dragnea tratează legile Justiției ca și cum ar fi moșia sa personală din Teleorman și a anunțat o serie de acțiuni ale PNL în contextul actual:

7 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mares (Grup PNL)
Liviu Pop i-ar obliga pe absolvenții de facultăți care au studiat la buget să muncească în România. În curând, de frica lui Soros, mă aștept să interzică studiile în străinătate

Deputatul PNL Mara Mareș, membru în comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, a atras atenția asupra faptului că ministrul Educației, Liviu Pop, ia în considerare un nou proiect aberant prin care ar limita extrem de mult opțiunile pentru viitorul profesional al tinerilor:

24 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
PSD ne pune în pericol viitorul! Invităm alături de noi toți tinerii care simt că România merge într-o direcție greșită

PNL constată că România a involuat semnficativ în ultimul an și că viteza regresului politic, instituțional și democratic este în creștere.

20 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Cel mai slab ministru al educației tocmai a devenit și cel mai egocentric

Domnule ministru Pop, viziunea dumneavoastră despre educație este, de fapt, limitată la proiecția imaginii dumneavoastră, instalat în scaunul de ministru. Atâta capacitate de anticipare aveți.

14 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Activitatea ministrului Dialogului Social, Gabriel Petrea, este inexistentă. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă, Guvernul le ignoră opiniile și argumentele

Întrucât Guvernul pur și simplu a ignorat complet în ultimele șase luni tot ceea ce a însemnat luări de poziții publice, argumente, opinii și analize de specialitate, aseară, în București și în multe orașe din țară, mii de oameni au ieșit în stradă pentru a se face ascultați și înțeleși.

6 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Deputatul PNL Mara Mareș: Analizez oportunitatea reglementării MBA-urilor prin Legea educației naționale. România are nevoie de o reformă liberală a Educației și de profesioniști redutabili

Deputatul liberal Mara Mareș a anunțat că analizează oportunitatea reglemetării MBA-urilor prin legea educației naționale, așa cum se întâmplă acum cu programele de masterat:

20 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Francezii au votat: Libertate, egalitate, fraternitate

Alegerile din Franța s-au încheiat duminica aceasta cu victoria incontestabilă a lui Emmanuel Macron, conducătorul mișcării centriste En Marche, în fața lui Marine Le Pen, liderul partdiului de extremă dreaptă, Frontul Național.

9 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Congresul PPE din Malta reafirmă angajamentul familiei populare pentru proiectul European

În calitate de deputat PNL, particip în aceste zile la Congresul PPE din Malta, alături de colegii din delegația PNL. Congresul familiei populare reunește cei mai importanți lideri europeni: 14 șefi de state și guverne din Europa, președintele Consiliului European, președintele Comisiei Europene, președintele Parlamentului European și alți lideri ai celor 79 de partide membre și partenere.

30 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Conferința internațională cu tema ”Rolul femeilor parlamentar în consolidarea democrației și a justiției sociale” - (Islamabad, Pakistan, 13-15 martie 2017)

În perioada 13-15 martie 2017, la Islamabad, se desfășoară Conferința internațională cu tema ”Rolul femeilor parlamentar în consolidarea democrației și a justiției sociale”, organizată de Grupul Parlamentar privind problematica femeilor (WPC) al Adunării Naționale din Pakistan.

14 martie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 18 decembrie 2017, 3:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro