Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Daniel Iane > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Comisia pentru industrii și servicii

În cursul zilei de astăzi, 10 februariei, membrii Comisiei pentru industrii și servicii s-au întâlnit cu reprezentanți ai Băncii Mondiale la o discuție privind noua lege a energiei termice din România.

În cadrul acestei întâlniri, președintele comisiei pentru industrii și servicii a fost informat cu privire la stadiul solicitării de asistență tehnică în domeniul energiei termice. Au fost prezentate principalele măsuri și principii generale dezbătute de către membrii comisiei împreună cu grupul de raportori și care urmează a fi incluse, în următoarele luni, în noul cadru legislativ din acest domeniu.
Președintele comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Iulian Iancu, și-a exprimat încrederea în colaborarea dintre autoritățile române și instituțiile financiare internaționale în sensul concretizării cu succes a unui cadru legislativ stabil și predictibil în domeniul energiei termice, în pas cu provocările tehnologiei actuale și atingerea obiectivelor europene asumate pentru anul 2020, în domeniul schimbărilor climatice și utilizarea durabilă a energiei..
La această întalnire, din partea Băncii Mondiale, au participat dna. Katharina Gassner – Senior Economist, dl. Feng Liu – Senior Energy Specialist și dl. Berd Kalcum – International Consultant.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 28 mai 2022, 23:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro