Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
contact@sorinmoldovan.ro
www.sorinmoldovan.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2016-present > Chamber of Deputies > Sorin-Dan Moldovan > Press releases Versiunea pentru printare

Sorin-Dan MOLDOVAN
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin Dan Moldovan (Grup PNL)
Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 38/2017 privind modificarea și completarea Legii Educației fizice și sportului nr. 69/2000

Astăzi s-a supus dezbaterii în cadrul Camerei Deputaților, proiectul de lege pentru adoptarea ordonanței de urgență a Guvernului nr. 38/2017 privind modificarea și completarea Legii Educației fizice și sportului nr. 69/2000. Prin acest proiect de lege se dorește să se deblocheze raporturile juridice dintre sportivii de performanță, structurile sportive și administrațiile publice locale. De precizat este faptul că în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a fost creată o subcomisie care să se ocupe în mod special de acest proiect de lege.

13 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Florin Stamatian, Adrian Oros și Sorin Moldovan (Grup PNL)

PNL Cluj le solicită parlamentarilor PSD-ALDE Cluj să nu mai saboteze dezvoltarea județului, iar la dezbaterile și la votul amendamentelor la Legea bugetului de stat pe anul 2018 să susțină proiectele majore de investiții!

12 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin Moldovan (Grup PNL)

Mișcarea sportivă din România este un fenomen de tradiție. Caracteristicile acesteia s-au conturat în timp, ca urmare a succesiunii realităților sociale: diversitate, capacitate de adaptare, inventivitate, originalitate și oportunism, dar și o anumită rigoare dezvoltată în timp din necesitate.

19 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin Moldovan (Grup PNL)
Programul "Prima Chirie", sursă de discriminare

Prin intermediul unei declarații politice pe care am susținut-o în plenul Camerei Deputaților, marți, 11 aprilie 2017, am adresat un apel colegilor parlamentari din toate partidele, dar și Guvernului, prin care am semnalat o situație discriminatorie pe care o creează Programul ”Prima Chirie”.

11 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dorin Moldovan (Grup PNL)
Ministerul de Interne, ministerul care-și ignoră cetățenii

Zilnic, mii de persoane se îngrămădesc la cozile formate la Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor. Această situație nu este necunoscută nici autorităților, și nici publicului larg. Și deși situația a devenit un fapt notoriu, măsurile administrative pentru remedierea acesteia întârzie să apară.

28 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin Dan Moldovan (Grup PNL)
Sportul românesc. Punct și de la capăt

A sosit momentul să vorbim despre sportul românesc la timpul PREZENT. Dacă în trecut sportul a reprezentat un motiv aproape constant de mândrie și unitate națională, ÎN PREZENT, sportul este pe cale să devină o zonă a jocurilor de tip politic, o sursă de bani făcuți ușor, o formă fără fond.

21 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin Moldovan (Grup PNL)
PSD continuă limbajul dublu- una zice, alta face!

Când este vorba de a scăpa de brațul legii, PSD-ul dovedește o capacitate de acțiune ieșită din comun. Când este vorba de a promite dublarea salariilor, doamna ministru Vasilescu jubilează pe ecranele TV.

7 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PSD stopează dezvoltarea infrastructurii județului Cluj și a întregii Transilvanii! Deviza PSD: Sfidare până la capăt!

Ieri, în cadrul ședinței de plen comun al Camerei Deputaților și a Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

7 februarie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin-Dan Moldovan (Grup PNL)
PSD Cluj să se poziționeze clar pe tema modificărilor la Codul Penal!

În ultimele două zile s-a conturat clar agenda reală a PSD-ului: să îngroape definitiv și irevocabil justiția și să își cumpere indulgența păcălind oamenii cu măriri de salarii și tăieri de taxe. Maniera de lucru a fost una ascunsă și mișelească, iar principalul obiectiv este salvarea liderului suprem, Liviu Dragnea. Niciodată cetățenii acestei țări nu au fost umiliți mai grav, motiv pentru care românii, și cu atât mai mult clujenii, nu vor accepta îngroparea muncii Direcției Naționale Anticorupție.

2 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin-Dan Moldovan (Grup PNL)

Am trimis vineri, 20 ianuarie, Ministrului Cercetării și Inovării, domnul Șerban-Constantin Valeca, o întrebare parlamentară referitoare la stadiul proiectului de cercetare privind studierea și crearea unor alimente necesare copiilor cu diabet sau alte suferințe, aflat în derulare la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

20 ianuarie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Sorin-Dan Moldovan (Grup PNL)
PNL spune STOP politizării școlilor

PNL consideră că funcțiile de director și director adjunct din învățământ nu trebuie să mai stea în pixul ministrului Educației sau la cheremul vreunui inspector școlar.

16 ianuarie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 22 february 2018, 14:41
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro