Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Gabriel-Horia Nasra > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Gabriel-Horia NASRA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

În data de 13 iunie 2018, membrii Comisiei pentru politică externă s-au întâlnit cu o delegație a Asociației foștilor membri ai Bundestagului și ai Parlamentul European, aflată în vizită oficială în România. Din partea Comisiei, au fost prezenți domnul Gabriel Horia Nasra, vicepresedinte, doamna Mirela Furtuna, secretar și membrii Ovidiu Ganț, Dumitru Gherman și Matei Adrian Dobrovie.

14 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Investitorii imaginari ai domnului Alin Tișe

De-a lungul anilor, în cele două mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a promis în mai multe rânduri că va aduce investitori, investiții, multinaționale de renume din Occident în parcurile industrial clujene.

29 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, blocat de politrucii PNL Cluj din Consiliul Județean!

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca este una dintre instituțiile fanion ale județului Cluj, traficul de pasageri crescând spectaculos în ultimii zece ani, de la câteva sute de mii, la peste două milioane și jumătate de pasageri.

25 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Domnule Alin Tișe, care este stadiul strategiei antidrog a Clujului pe care v-ați asumat-o în 2017? Nepăsarea transformă Clujul într-un Medellín de România!

Rapoartele Agenției Naționale Antidrog din ultimii ani relevă o statistică îngrijorătoare, atât pentru Cluj-Napoca, cât și pentru alte mari aglomerări urbane din România: Municipiul Cluj-Napoca rămâne al doilea oraș atât la capitolul trafic, cât și în privința consumului, după București.

16 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Când veți asfalta strada Ionel Teodoreanu?

Dacă în urmă cu o săptămână ne întrebam dacă robotul Antonia va asfalta strada "În jurul lacului", aflată în proximitatea centrului municipiului Cluj-Napoca, în această săptămână îi solicităm primarului Emil Boc să ne răspundă cu privire la situația străzii de pământ "Ionel Teodoreanu".

2 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Nasra (Grup PSD)
Proiectele „Parndorf de Cluj” și Spitalul Clinic de Urgență de Copii nu mai sunt de actualitate. Primăria vrea să trimită o rachetă pe Marte!

Proiectele „Parndorf de Cluj” și Spitalul Clinic de Urgență de Copii (în parteneriat cu Alin Tișe) au fost două dintre promisiunile de vârf ale primarului Emil Boc în campania electorală din 2016. [...]

16 aprilie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Stimate domnule Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca,
Stimate domnule Daniel Buda, membru al Parlamentului European, președinte al PNL Cluj, Stimați colegi, pentru că parteneri suntem prin răspunderea politică pe care clujenii ne-au încredințat-o, în demnitățile deținute, pentru toți, Clujul trebuie să fie înainte de orice interes politic și deasupra oricăror calcule personale sau de grup.

Stimați colegi, [...]

11 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Politica Struțului în Consiliul Județean Cluj: Se preface că nu sunt probleme și târăște instituția în scandaluri personale!
Alin Tișe a transformat instituția Consiliului Județean Cluj în talciocul răfuielilor personale.

În loc să rezolve problemele clujenilor, fuge la tribunal și inventează conflicte imaginare cu directorii din subordinea sa, care spre surpriza tuturor au supraviețuit atât sub liderii PNL, Marius Nicoară, apoi Horea Uioreanu, cât și sub cei din PDL. [...]

10 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Va asfalta Antonia strada de cinci stele "În jurul Lacului"?

Până să robotizeze funcționarii publici din primăria Cluj-Napoca, Emil Boc trebuie să asfalteze o stradă de pământ din proximitatea centrului: “În jurul Lacului”.

3 aprilie 2018 detalii
  
COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Nasra (Grup PSD)
DEZASTRU ecologic în Cluj sub ochii lui Alin Tișe și a consilierilor județeni PNL!

Martie 2018, județul Cluj se confruntă cu un dezastru ecologic fără precedent, responsabili pentru această situație fiind liderii liberali ai județului, consilierii județeni și Executivul Consiliului Județean Cluj.

28 martie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
Redați Universității Cluj „Baza Sportivă Dan Anca”!

Stimați consilieri locali, Domnule primar Emil Boc,

Universitatea Cluj este mai mult decât o echipă de fotbal pe care o iubești sau nu, este o mândrie a comunității, un simbol al românismului din Ardeal, “nu ură, ci camaraderie, nu victorie personală, ci victoria națiunii”.

În 2016, Universitatea Cluj a revenit la orginea sa universitară, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu", Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Universitatea de Artă și Design, Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară și Academia de Muzică "Gheorghe Dima" regăsindu-se printre membrii fondatori ai clubului. [...]

19 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
COD ROȘU în privința atragerii fondurilor europene în Cluj-Napoca. Administrația Boc- PNL este depășită de situație.

În ultimii ani primarul Emil Boc și consilierii PNL Cluj-Napoca au fost depășiți de situație în privința atragerii de fonduri europene pentru obiectivele de dezvoltare ale municipiului Cluj-Napoca.

19 ianuarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gabriel-Horia Nasra (Grup PSD)
Parcul industrial TETAROM V, abandonat de Alin Tișe și Dorin Lojigan

Construirea parcurilor industriale și implicit crearea de noi locuri de muncă trebuie să fie un obiectiv pentru toate partidele politice locale. Este o modalitate prin care putem să creștem calitatea vieții clujenilor și o oportunitate prin care să dezvoltăm Clujul.

30 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Nasra (Grup PSD)
Marea Neagră trebuie să fie o prioritate a Uniunii Europene când România va prelua președinția Consiliului UE
Mesajul pe care diplomația și factorii politici din România trebuie să-l transmită la cea de-a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO, care are loc în acest an la București, este acela că Marea Neagră trebuie să fie o prioritate a Uniunii Europene când România va prelua președinția Consiliului UE, consideră deputatul PSD Horia Nasra.

„Avem nevoie de o abordare specifică și de o prioritizare a temei regiunii Mării Negre: atât din perspectiva securității flancului Estic al NATO, cât și pentru gestionarea și controlul rutelor de migrație. În acest sens trebuie să existe o cooperare apropiată între NATO și Uniunea Europeană” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

8 octombrie 2017
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență INCENDIUL de la rampa de gunoi a orașului și CRIZA GUNOAIELOR!

Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență INCENDIUL de la rampa de gunoi a orașului și CRIZA GUNOAIELOR, această atitudine fiind dovedită și miercuri seară când primarul și cei doi viceprimari nu au binevoit să se deplaseze la fața locului.

5 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
CENTENAR fără evenimente în Cluj-Napoca?

Marea Unire de la 1918 este cel mai important eveniment istoric al poporului român, Unirea realizându-se într-un context deosebit, prin trei momente succesive, pe cale democratică: unirea Basarabiei, a Bucovinei și a Transilvaniei cu Vechiul Regat.

3 octombrie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 20 noiembrie 2018, 23:24
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro