Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (sen.)
2008-2012 (sen.)
Legături:
dumitru.oprea@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Dumitru Oprea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Dumitru OPREA
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Ministerul de Finanțe luptă cu spălarea banilor doar la televizor, nu și în plan legislativ

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa, să precizeze dacă instituția pe care o conduce a întocmit vreun act normativ care să transpună în legislația națională „A patra directivă privind combaterea spălării banilor“, adoptată la nivelul Comisiei Europene în anul 2015, dar ignorată de Guvernul PSD-ALDE. Data intrării în vigoare ar fi trebuit să fie și în România 26 iunie 2017!

14 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
PSD-ALDE au decis: ieșenii sunt condamnați să mai privească un an la circul coaliției, fără speranța ieșirii din sărăcie

Nu s-a împlinit nici măcar un an de zile de la preluarea guvernării de către Coaliția PSD-ALDE. De atunci, guvernările-paravan pentru Liviu Dragnea nu au produs nicio îmbunătățire palpabilă în viața românilor.

13 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)

Dezastrul din 2017 privind investițiile publice riscă să se repete

Deputatul PNL Dumitru Oprea i-a solicitat ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, vicepremierul Paul Stănescu, să prezinte măsurile concrete pe care le are în vedere astfel încât dezastrul privind investițiile publice din anul în curs să nu se mai repete în 2018.

7 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Cleptocrația PSD-ALDE dă bătălia finală pentru deraierea României de la principiile statului de drept“

Într-o declarație politică, prezentată miercuri, 6 decembrie, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția asupra faptului că lupta care se dă în acest zile în Parlament pe legile justiției are ramificații mult mai profunde și va determina viitorul României pentru mulți ani de-acum înainte.

6 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Atacul împotriva ONG-urilor, un nou episod de ură a coaliției PSD-ALDE împotriva românilor“
Într-o declarație politică prezentată miercuri, 29 noiembrie 2017, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea constată că adevăratele ținte ale modificării legii ONG-urilor sunt organizațiile civice care denunță corupția și militează împotriva ei, țin sub lupă politicienii, indiferent că sunt la putere sau în opoziție.
29 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Care este stadiul implementării programelor de antreprenoriat din școli și universități?

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, îi solicită ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, să prezinte date concrete privind implementarea programelor de antreprenoriat în învățământul preuniversitar și universitar, proiect inclus în programul de guvernare 2017-2020, al coaliției PSD-ALDE.

29 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Ce a făcut guvernul PSD-ALDE cu Pachetul național anti-sărăcie?

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, să prezinte rezultatele preliminare ale implementării celor 47 de măsuri adoptate prin intermediul Pachetului național anti-sărăcie, lansat în urmă cu mai bine de un an de guvernarea tehnocrată. Guvernul a adoptat acest Pachet în urma unui studiu al Băncii Mondiale care arăta, între altele, că în trei sferturi dintre comunele județului Iași există comunități marginalizate, iar o treime sunt în stare de „sărăcie severă“.

27 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
La Iași, investițiile guvernamentale în infrastructură, pentru 2018, sunt sub semnul întrebării
Prin intermediul unei întrebări parlamentare, deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu, să anunțe obiectivele majore de investiții care vor fi finanțate, în 2018, în municipiul și județul Iași. De asemenea, s-a cerut motivul pentru care Iașiul, un oraș cu peste 300.000 de locuitori, nu a beneficiat de construcția unei săli de sport polivalente, cu finanțare de la bugetul central, în vreme ce alte orașe au avut prioritate.
23 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Supremația diletanților“

Într-o declarație politică prezentată marți, 21 noiembrie, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea face o trecere în revistă a eșecurilor guvernării PSD-ALDE. Aceasta, în lipsa oricăror rezultate concrete pentru români, a inventat un dușman imaginar cu care pretinde să se lupte: Statul Paralel. În opinia parlamentarului ieșean, nici un guvern postdecembrist nu a realizat contraperformanța de a avea premieri si miniștri atât de diletanți precum cel din prezent. Dumitru Oprea afirmă că, la un an de la preluarea puterii, legile justiției și „grija“ purtată procurorilor și judecătorilor sunt obsesiile unui grup infracțional, ales printr-o manipulare grosolană și care a ajuns să conducă o țară întreagă.

21 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Sistemul fiscal, alba-neagra guvernului PSD-ALDE

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa, să declare public dacă o serie de măsuri fiscale, cum ar fi reducerea impozitului pe dividende de la 5 la 0%, scutirea de impozit a medicilor, eliminarea impozitelor locale pe mijoacele de transport, vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018. Parlamentarul ieșean menționează că toate acestea fac parte din programul de guvernare al PSD-ALDE, pe baza căruia guvernul Tudose a fost învestit în Parlament și despre care ministrul Mișa a afirmat, în repetate rânduri, că trebuie aplicat ca atare, întrucât are valoare de Lege.

16 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Guvernul PSD-ALDE i-a umilit încă o dată pe ieșeni. A câta oară?“

Într-o declarație politică prezentată marți, 14 noiembrie, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea condamnă „disprețul suveran al guvernării Dragnea-Tudose față de Iași și Moldova“ în contextul privării județului și regiunii de resursele bugetare necesare dezvoltării infrastructurii, dar și anulării ședinței Executivului programate la Iași pentru finalul acestei luni. Parlamentarul ieșean reclamă, de asemenea, „incompetența președintelui Consiliului Județean Iași de a demara organizarea ședințelor solemne ale Guvernului, respectiv Parlamentului României la Iași“.

14 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Implementarea Start-Up Nation, periclitată de lipsa de personal la nivelul AIPPIMM

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, să precizeze dacă poate oferi garanții privind continuitatea programului Start-Up Nation în 2018 și dacă este pusă în pericol implementarea Start-Up Nation România, ediția 2017, din cauza lipsei de personal de la nivelul filialelor Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii.

9 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Ieșenii, luați ostatici în luptele interne ale PSD

Într-o declarație politică prezentată marți, 7 noiembrie, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea solicită Guvernului României să abordeze cu responsabilitate sărbătorirea Centenarului Marii Uniri la Iași și „să nu ia ostatici ieșenii în luptele interne ale PSD-ului“. Parlamentarul ieșean atrage atenția că intrarea Executivului în bătăliile locale (în care Mihai Chirica, primarul Iașului, membru PSD, se află în conflict deschis cu președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, președinte PSD, filiala județeană) prin împărțirea de fonduri de la bugetul central pe bază de „obediență politică“ reprezintă o greșeală și că luptele interne de partid trebuie scoase în afara subiectului Centenarului României moderne.

7 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Starea infrastructurii poate reprezenta un risc major în cazul unui potențial conflict

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Apărării Naționale, Mihai-Viorel Fifor, să prezinte românilor o analiză privind riscurile ce pot apărea în infrastructura rutieră și feroviară deficitară din regiunea de Nord-Est în cazul unui potențial conflict. Întrebarea pornește de la recenta dezbatere organizată la Iași – „Provocări de securitate în Sud-Estul Europei”, dar și de la necesitatea începerii în regim de urgență a lucrărilor de proiectare și execuție a autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș.

6 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Criza forței de muncă are rezolvare! Știe și guvernul?

Deputatul PNL Dumitru Oprea le solicită ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu și ministrului Educației Naționale, Liviu-Marian Pop, să prezinte public strategiile privind combaterea crizei tot mai acute a forței de muncă cu care se confruntă mediul economic din România.

2 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Antreprenorii, invitați de Guvern să dezlege Codul Fiscal”

Într-o declarație politică prezentată marți, 31 octombrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea arată că România a ajuns în punctul în care a renunțat la orice urmă de aparență privind predictibilitatea fiscală, iar avalanșa de modificări anunțată în Guvern pentru 1 ianuarie 2018 lasă mediul economic fără niciun instrument real de a măsura impactul măsurilor. Mai mult decât atât, nu există nicio siguranță că ceea ce se anunță se și implementează.

31 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Este pregătit statul român să aplice Legea falimentului personal?

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Economiei, Gheorghe Șimon, să aducă la cunoștința opiniei publice dacă Guvernul României este pregătit ca, de la 1 ianuarie 2018, să aplice Legea nr. 151/2015 privind insolvența persoanelor fizice. De asemenea, parlamentarul ieșean dorește un răspuns cu privire la măsurile luate de Executiv pentru a informa cetățenii români aflați în situații financiare dificile și care intră sub incidența actului legislativ.

26 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Apocalipsele după Mișa“ ascund adevăratele intenții ale Guvernului

Într-o declarație politică prezentată marți, 24 octombrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea denunță strategia de comunicare a Coaliției PSD-ALDE, prin care publicul este indus în eroare cu ajutorul unor teme false, potențial explozive, care se dovedesc a fi un paravan pentru măsuri economice luate fără nici un fel de dezbatere publică.

24 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Participarea la cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 14-18 octombrie 2017)

Cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate au avut loc la Sankt Petersburg, în perioada 14-18 octombrie, lucrări la care au participat parlamentari din peste 150 de țări.

19 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Clarificări privind facilitățile de transport pentru studenți

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, să precizeze clar ce categorii de studenți beneficiază de facilitățile pentru transport și în ce condiții, dată fiind interpretarea neunitară de către instituțiile de învățământ superior a OUG nr. 2/2017, precum și a dezinformărilor care au apărut în spațiul public.

19 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Programul de guvernare PSD-ALDE devine colecție de texte umoristice“
Într-o declarație politică susținută marți, 17 octombrie 2017, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea arată că nu Programul de Guvernare, «Biblia activistului social-democrat», a stat la baza exercitării puterii de către cele două guverne instalate în doar câteva luni de aceeași majoritate parlamentară.

Principala miză a fost și este intenția, fără precedent, de concentrare a puterii de către un singur personaj, prin interpuși fideli. Iar acest personaj nu este altul decât președintele PSD, Liviu Dragnea. Totuși, „vedem cum, de aproape un an, încercările lui repetate de a instaura un regim de tip sud-american dau, din fericire, rateuri în fragila noastră democrație“. [...]

17 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Realizările Ministerului Transporturilor și stadiul documentației privind construcția autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită (încă) ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să prezinte un raport de activitate realist din mandatul său de ministru, din moment ce principala cauză a demiterii sale a fost lipsa de comunicare, nu lipsa realizărilor.

16 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 14-18 octombrie 2017)

Cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate vor avea loc la Sankt Petersburg, în perioada 14-18 octombrie a.c., lucrări la care vor participa parlamentari din peste 135 de țări.

12 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Cum sprijină Guvernul revenirea românilor în țară?

Deputatul PNL, Dumitru Oprea îi solicită ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, să precizeze măsurile pe care Guvernul le are în vedere pentru revenirea românilor din Diaspora, în condițiile în care recent adoptata Strategie națională pentru românii de pretutindeni tratează cu superficialitate problematica repatrierii.

11 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Au guvernat și ne-au condamnat, din nou, la subdezvoltare!“

Parlamentarul ieșean Dumitru Oprea a susținut miercuri, 11 octombrie, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică pe tema larmei politice care acoperă adevăratul subiect al momentului: distrugerea echilibrelor macroeconomice ale României de către guvernările Grindeanu și Tudose. Iar nota de plată va avea scadența usturătoare începând cu 2018.

11 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Viața românilor nu este o prioritate pentru guvernul PSD-ALDE!

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Sănătății, Florian-Dorel Bodog, prin intermediul unei întrebări adresate oficial, să prezinte situația gradului de uzură a parcului de ambulanțe la nivelul național. Întrucât angajații serviciilor de ambulanță au semnalat, de nenumărate ori, riscul utilizării ambulanțelor degradate, parlamentarul ieșean a cerut ministrului să precizeze câte ambulanțe noi vor fi alocate județului Iași și când vor ajunge la unități.

5 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Guvernul Tudose crește Robor-ul, nu Banca Națională!“

Într-o declarație politică susținută miercuri, 4 octombrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea arată că reprezentanții guvernării PSD-ALDE au fost atinși de o boală cu care se confruntă la scară largă România anului 2017: analfabetismul economic și financiar. Prof. univ. dr. Dumitru Oprea sancționează recentele declarații ale premierului Mihai Tudose, care emite afirmații incalificabile în spațiul public privind activitatea Băncii Naționale a României, în loc să recunoască politicile incoerente și antieconomice ale guvernului pe care, teoretic, în conduce. „Dacă inflația crește, crește și Robor-ul. Un lucru pe care l-ați fi putut afla întrebând orice student de la Economie, dacă pe sutele de consilieri personali și din ministere nu îi întreabă nimeni nimic!“, a declarat deputatul liberal.

4 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PSD)
Accizele și „uraganul“ PSD

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, să transmită în scris analiza instituției pe care o conduce privind impactul pe care supraaciza aplicată carburanților o va produce asupra prețurilor de consum, în special după lichidarea stocurilor de carburanți neaccizate. Pe 1 octombrie a intrat în vigoare a doua majorare a accizei la combustilibi, de 16 bani pe litru. În acest context, liderul pieței distribuției de carburanți în România a majorat prețurile atât la benzină, cât și la motorină cu 5 bani pe litru în noaptea de sâmbătă spre duminică.

2 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Perdelele de fum întunecă și mintea guvernanților României

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat în această săptămână două serii de întrebări miniștrilor Educației și celui al Finanțelor Publice, pornind de la situații critice reclamate de asociații profesionale și mediul economic. Evoluțiile zilnice de pe scena publică românească, îndeosebi prin utilizarea repetată a perdelelor de fum de către administrația centrală, dau senzația de incoerență și de ascundere a adevăratelor intenții ale actualilor guvernanți.

28 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Mitul guvernărilor competente ale PSD“

Într-o declarație politică susținută marți, 26 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea arată că stilul amatoristic de guvernare al cabinetelor Grindeanu și Tudose a reușit să dărâme mitul guvernării competente a PSD, perpetuat de-a lungul anilor.

26 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Marea necunoscută a economiei românești: fiscalitatea

Într-o întrebare adresată luni, 18 septembrie, ministrului Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea îi solicită acestuia să facă de urgență precizări privind regimul fiscalității în anul 2018.

21 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Coaliția PSD-ALDE privează românii de educație“

Într-o declarație politică susținută marți, 19 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea condamnă acțiunile inacceptabile ale actualei coaliții de guvernare în privința politicilor educaționale, a reformelor de pe azi pe mâine și „imaginația săracă a unor funcționari din Ministerul Educației, în frunte cu șeful lor“.

19 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Start-Up Nation – controversele împiedică implementarea programului

Controversele continuă să persiste în jurul România Start-Up Nation, în ciuda faptului că perioada de evaluare a proiectelor depuse nu s-a încheiat încă. Într-o întrebare adresată ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat o serie de lămuriri punctuale privind acordarea finanțărilor nerambursabile în cadrul programului amintit.

15 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Autostrada Iași-Târgu Mureș, infrastructură strategică a României“

Într-o declarație politică susținută marți, 12 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea a salutat acțiunea inedită de protest (organizarea unei coloane rutiere pe traseul Iași-Târgu Mureș) inițiată de un grup al societății civile la sfârșitul săptămânii trecute în sprijinul autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș.

12 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Când ne va spune ministrul Culturii ce proiecte vor fi finanțate la Iași în anul Centenarului Marii Uniri?
Pornind de la momentul istoric extrem de important pe care România urmează să îl marcheze pe parcursul anului 2018, Centenarul Marii Uniri, deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat, printr-o întrebare adresată Ministrului Culturii și Identității Naționale, Lucian Romașcanu, luni, 4 septembrie 2017, precizări cu privire la includerea Iașului în programul de manifestări, precum și finanțarea acestora.
8 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Gru[p PNL)
Dumitru Oprea: „Ce viitor are Antibiotice Iași sub fantomaticul Fond Suveran de Investiții?“

Într-o declarație politică susținută marți, 5 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea se arată îngrijorat în privința viitorului companiei Antibiotice SA Iași în contextul privării acesteia de profituri, prin înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI).

5 septembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „În loc de guvernare, campanie de intoxicare. Ce pregătește, de fapt, coaliția PSD-ALDE?“

Într-o declarație de presă, deputatul PNL Dumitru Oprea denunță strategia de dezinformare a actualei puteri privind viitoarele măsuri economice, în condițiile în care multe dintre proiectele anunțate și lansate în dezbatere publică se dovedesc a fi, în cele din urmă, simple fumigene. „În laboratoarele puterii par a se pregăti adevărate lovituri, ce vor fi aplicate atunci când atenția opiniei publice va fi distrasă de cu totul alte teme“, crede parlamentarul ieșean:

28 august 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Centenarul ar trebui să garanteze egalitatea tuturor românilor, deci și a celor din Moldova!“

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția asupra faptului că regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică. Din cauza stării precare a infrastructurii rutiere și pe calea ferată, Centenarul României Moderne ar putea fi momentul în care regiunile istorice ale țării devin egale în toate privințele.

18 august 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Cinismul actualei guvernări duce la desființarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități“

Deputatul PNL Dumitru Oprea se solidarizează cu apelul realizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentele pentru Servicii Sociale, cea care a atras atenția asupra modificărilor cinice de legislație introduse prin OUG 60/2017.

11 august 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „La Palatul Victoria s-a instalat panica: nu vor fi bani, în 2018, pentru funcționarea țării“

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că Executivul ia măsuri pompieristice pentru a nu arunca în aer deficitul fondului de pensii. Dar nu este în stare să adopte strategii coerente care să conducă la un echilibru al bugetului de pensii și să favorizeze întinerirea populației.

4 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Iașul, în căutare de lideri autentici și a unui proiect îndrăzneț“

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că Iașul se află într-o situație dificilă generată de liderii slabi pe care îi are în fruntea municipiului Iași și a Consiliului Județean, precum și a lipsei cronice de finanțare a marilor obiective. Parlamentarul ieșean consideră că este un moment zero al acțiunii colective pentru ca oportunitățile extraordinare ale Iașului să nu fie risipite prin delăsare și tolerarea unor lideri foarte slabi ai comunității:

27 iulie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Ministrul Laufer aruncă în haos programul Start Up Nation

Deputatul PNL Dumitru Oprea afirmă că ministrul pentru Mediul de Afaceri a reușit, printr-o comunicare dezastruoasă, să arunce din nou în haos programul Start Up Nation. Parlamentarul ieșean acuză confuzia creată prin faptul că, în doar câteva ore, a anunțat, mai întâi, prelungirea termenului de depunere a propunerilor de proiecte, după care a renunțat la idee. Iar mai târziu a decis că e necesară consultarea cu mediul de afaceri.

14 iulie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Guvernul Tudose, în mai puțin de 24 de ore, a declanșat războiul împotriva mediului privat“

Deputatul PNL Dumitru Oprea afirmă, într-o declarație de presă, că, prin programul de guvernare anunțat, cabinetul Tudose a declanșat în timp record, chiar înainte de instalarea oficială, războiul cu întregul mediu privat din România. Parlamentarul ieșean atrage atenția că „vorbele aruncate de către politicienii puterii nu se transformă în încasări mai mari la buget, ci conduc la contractarea economiei“. Dumitru Oprea solicită ca guvernanții să explice întregului mediu economic urgent care sunt actele normative pe care urmează să le adopte în perioada următoare privind domeniul fiscalității:

1 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Recâștigarea încrederii românilor trebuie să fie o prioritate a PNL

Deputatul Dumitru Oprea consideră că, în acest moment, responsabilitatea PNL este aceea de a recâștiga încrederea cetățenilor și de a sancționa fiecare derapaj al actualei puteri.

27 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Măsuri pentru evaluarea și îmbunătățirea calității aerului

Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat faptul că Guvernul PSD-ALDE, deși și-a asumat prin programul de guvernare acțiuni privind calitatea mediului din România, nu a făcut nimic în această direcție.

26 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Războiul intestin al unui partid împotriva întregii lumi

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că votul care s-a dat miercuri, 21 iunie, în Parlamentul României și care a avut drept rezultat căderea Guvernului Grindeanu nu reprezintă finalul acestei crizei politice, una în cadrul căreia PSD a transformat instituții fundamentale ale statului român în „bâte ale unor găști de partid“.

22 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Când stabilitatea economică este înlocuită nejustificat cu o criză guvernamentală neprovocată“

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că, deși România a înregistrat în mod indiscutabil progrese în cei 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană comparativ cu celelalte state din regiune nemembre, evoluția economică a țării noastre a fost și este afectată de numeroasele crize politice din ultimul deceniu.

20 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
PNDL 2017, promisiune generoasă, implementare cu suspans

Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat faptul că primarii din mediul rural sunt nemulțumiți de întârzierea aplicării Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

19 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Nu târâți toată România în mizeria pesedistă!

Guvernul PSD e aproape căzut de la putere. PSD însuși e căzut în ridicol. Iar o țară întreagă e căzută pe gânduri. Stupefiată în fața unei dileme caragialești: și totuși, cine din partidul ăsta mai este rațional? Pentru că totul e de un balcanism rocambolesc. De câteva zile, șeful cel mare își linșează, televizat sau în ședințe de taină, propriul premier. Ne spune că e o unealtă a altora, controlat de instituții ascunse.

16 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Rigiditatea sistemului de învățământ și nevoia de adaptare a programelor de studii la cerințele economiei“

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) trebuie să își schimbe modul de abordare a programelor de studii, astfel încât acestea să poată fi adaptate cât mai repede la solicitările pieței, fără a face rabat la calitate.

14 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„România, Uniunea Europeană și creșterea economică bazată pe consum”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că revenirea la o creștere economică bazată pe consum, în detrimentul investițiilor, este riscantă, așa cum s-a dovedit în anii 2007-2008, la începutul crizei economico-financiare.

13 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Sistemul nostru educațional versus strategia Comisiei Europene privind educația de înaltă calitate

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția asupra discontinuității sistemelor de înregistrare a datelor privind evoluția elevilor, studenților la intrarea într-un ciclu educațional, dar mai ales la finalizarea studiilor.

13 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Fermierul român, până să fie sancționat, trebuie mai întâi informat“
Deputatul PNL Dumitru Oprea semnalează faptul că fermierii români se plâng de o serie de deficiențe privind informațiile despre programele cu finanțare nerambursabilă, dar și de utilizarea de către funcționari a unui limbaj mult prea tehnic.
9 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Președintele Iohannis și diplomația românească pot detensiona relațiile SUA-UE”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că vizita președintelui Iohannis în SUA reprezintă un moment în care România mizează pe maturitatea și competența diplomației românești.

7 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (GrupPNL)
Este necesar un program coerent de stimulare a lecturii la nivel național

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția că, la nivel național, nu există un program coerent de stimulare a lecturii, misiune pe care ar trebui să și-o asume Ministerul Culturii.

6 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„România nu este discriminată de Bruxelles, ci de dublul limbaj al actualei puteri”
Deputatul PNL Dumitru Oprea arată că reprezentanții puterii au un discurs duplicitar în legătură cu obligațiile asumate de România în cadrul Uniunii Europene.
30 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Este pregătită România pentru președinția Consiliului Uniunii Europene?”

Deputatul PNL Dumitru Oprea a ridicat problema măsurilor și acțiunilor premergătoare preluării președinției Consiliului Uniunii Europene, din 2019.

29 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Autoritățile române ar trebui să reglementeze criptomoneda

Într-o declarație politică susținută în Plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL Dumitru Oprea a arătat că, pe fondul crizei financiare din anii 2007-2008, a început emisiunea unei criptomonede, Bitcoin, fără intervenția guvernelor și a băncilor.

25 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „PSD a mai blocat un proiect pentru regiunea Nord-Est: refacerea și modernizarea căii ferate pe ruta Chișinău – Iași – București“

Deputatul PNL Dumitru Oprea este de părere că aproape nimic din programul de guvernare PSD-ALDE nu devine realitate, categorie la care se încadrează atât autostrada Iași-Târgu Mureș, cât și modernizarea căii ferate pe direcția Chișinău - Iași – București.

24 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Se impun soluții urgente pentru evitarea întreruperii accesului comunității academice la bazele de date științifice“

Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat faptul că, în curând, profesorilor, cercetătorilor și studenților români li se va limita accesul la sursele de informare științifice, din cauza procedurilor greoaie și lipsei de viziune din interiorul Ministerul Cercetării și Inovării.

22 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Este necesară o transparență mai mare privind procedurile de transplant din Iași și întreaga țară

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, atrage atenția cu privire la situația îngrijorătoare privind posibilitățile de transplant existente la nivelul Centrului Regional de Transplant Iași, reflectată și de presa ieșeană.

16 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea cere clarificări privind întârzierea programului Start-up Nation

Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat, prin intermediul unei întrebări parlamentare, întârzierea flagrantă a punerii în aplicare a programului Start-up Nation Romania, o schemă de finanțare asumată de coaliția PSD-ALDE prin programul de guvernare și pentru care aplicațiile ar fi trebuit să înceapă a fi depuse încă de la 1 mai!

15 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Adevăratele motive ale reorganizării cercetării românești

Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că motivul real al reorganizării cercetării românești, mai ales la nivelul consiliilor consultative din Ministerul Cercetării, îl constituie deținerea de către PSD a controlului asupra fondurilor europene pentru cercetare.

9 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Măsuri pentru reducerea accidentelor la locul de muncă
Deputatul PNL Dumitru Oprea trage un semnal de alarmă privind numărul mare de accidente la locul din muncă înregistrate în România, ceea ce ne plasează pe primul loc în Uniunea Europeană.
8 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Adevărata față a guvernării PSD-ALDE

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că măsurile populiste și atacurile repetate asupra justiției ale reprezentanților actualei puteri au dus la scăderea încrederii investitorilor străini, precum și la creșterea dobânzilor la care statul se poate împrumuta.

4 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Regiunea Nord-Est nu există pentru guvernul PSD-ALDE

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că recentele declarații ale Ministrului Transporturilor evidențiază, încă odată, că regiunea Nord-Est este importantă pentru actuala putere numai în perioada campaniilor electorale

3 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Guvernul propune o strategie devastatoare pentru bolnavii de cancer din România”

Deputatul PNL Dumitru Oprea a avertizat, încă din luna martie, că există riscul ca, în urma aplicării strategiei PSD-ALDE în domeniul sănătății, unii producători să retragă de pe piață medicamentele, iar viața pacienților să fie pusă în pericol dacă nu vor avea acces la tratament.

aprilie 2017, parlamentarul ieșean a semnalat și faptul că mai mulți producători au anunțat deja neimplicarea lor în a asigura unele medicamente începând cu luna iunie 2017. Pritnre acestea se află și cele necesare pentru tratarea cancerului. [...]

2 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Ineficiența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de urgență”

Deputatul PNL Dumitru Oprea semnalează faptul că verificarea sistemului de avertizare în situații de urgență a scos în evidență cel puțin două probleme: gradul mare de uzură a echipamentelor și lipsa de educație a populației în această privință.
25 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Măsuri pentru reducerea aglomerației din vămi și de la ghișeele publice în perioada sărbătorilor”

Deputatul PNL Dumitru Oprea semnalează faptul că, în fiecare an, sunt aceleași probleme pentru românii veniți acasă de sărbători, indiferent dacă vorbim de vămi sau de alte instituții publice.

24 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Calculele electorale ale lui Dragnea au început să dea cu virgulă”
Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că temerile privind adoptarea Legii salarizării unitare încep să se adeverească.
20 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Legea prevenției poate duce la dezvoltarea afacerilor ilegale cu lucrări științifice
Deputatul PNL Dumitru Oprea semnalează faptul că proiectul Legii prevenției prevede înlocuirea mai multor amenzi cu avertismente, cu efecte și în domeniul educațional, mai ales în zona afacerilor ilegale cu lucrări științifice.
19 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Proiectul Metodologiei de admitere în învățământul superior pentru românii de pretutindeni produce nemulțumiri în rândul tinerilor din Republica Moldova”

Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat că proiectul Metodologiei de școlarizare a românilor de pretutindeni în învățământul superior de stat și particular acreditat din România, la programe de studii acreditate și autorizate să funcționeze provizoriu începând cu anul universitar 2017-2018, generează unele probleme și nemulțumiri în rândul tinerilor din Republica Moldova.

11 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Măsuri pentru protejarea clădirilor-monument istoric

Deputatul PNL Dumitru Oprea aduce în discuție problema degradării și distrugerii clădirilor-monument istoric, deși legislația prevede că intervențiile asupra monumentelor istorice se realizează numai pe baza și cu respectarea avizelor emise de autoritățile competente.

10 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 136-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Dhaka, Bangladesh, 1 – 5 aprilie 2017)

Cea de-a 136-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate au avut loc la Dhaka, în perioada 1 – 5 aprilie a.c., lucrări la care au participat parlamentari din peste 120 de țări.

5 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Anularea zborurilor de pe aeroportul Iași izolează și mai mult județul”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că recenta decizie a companiei Tarom de a anula zboruri de pe aeroportul Iași izolează județul și mai mult, iar impactul va fi unul negativ asupra județului. Mai grav este că Tarom se pare că va continua acest proces de reducere a zborurilor.

3 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Funcționalitatea cărții electronice de identitate vs cardul de sănătate”
Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că intenția de a introduce cartea electronică de identitate este, până la un punct, lăudabilă, sub rezerva funcționării sistemului, având exemplul negativ al cardului de sănătate.

Într-o întrebare adresată ministrului Afacerilor Interne, luni, 27 martie 2017, parlamentarul ieșean a atras atenția că noua propunere, pe lângă neîncrederea în funcționalitate, prezintă riscuri de confidențialitate, chiar dacă scopul declarat este să ofere garanții suplimentare de securitate și să ușureze interacțiunea cu autoritățile. [...]

27 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
România prinsă între vitezele Europei și ale liderilor PSD-ALDE

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că miza poziționării corecte a României în negocierile complicate din interiorul UE este uriașă.

22 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Soarta copiilor din mediul rural este în pericol”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că autoritățile publice trebuie să acționeze urgent pentru a diminua discrepanțele între condițiile de dezvoltare a copiilor din mediul rural, comparativ cu cei din urban. Pe termen lung, acest fenomen va avea un impact major asupra educației, sănătății și calității vieții la sate.

21 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Se anunță o perspectivă sumbră a dezvoltării României cu ajutorul fondurilor europene pentru 2014 - 2020”

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția asupra perspectivei sumbre de dezvoltare a României pe baza fondurilor europene, având în vedere gradul extrem de mic de absorbție, motiv pentru care și comisarul european PSD a criticat guvernul.

20 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Efectele adverse ale creșterilor salariale

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că propunerile guvernului PSD de a crește salariile în sectorul bugetar s-ar justifica numai dacă investițiile statului ar determina o creștere economică și de productivitate care să le susțină economic.

14 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Ministerul Sănătății reduce șansele de supraviețuire ale copiilor bolnavi de cancer

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că Ministerul Sănătății trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru lipsa frecventă a medicamentelor oncologice necesare tratamentului copiilor bolnavi de cancer.

13 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Construirea de noi școli este o decizie fără justificare economică și netransparentă”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că strategia asumată de PSD-ALDE în domeniul construirii de noi obiective școlare este insuficient justificată economic și netransparentă.

7 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Serviciile sociale au nevoie urgentă de finanțare

Deputatul PNL Dumitru Oprea solicită luarea unor măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor de finanțare a serviciilor sociale de care beneficiază persoanele cu nevoi speciale.

6 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Finanțarea educației și cercetării, în mreaja promisiunilor electorale ale PSD

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că sistemul educației și cercetării a fost printre domeniile pentru care coaliția PSD-ALDE a promis creșterea finanțării, însă realitatea bugetară arată exact contrariul.

28 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Promisiunile populiste PSD-ALDE amanetează bugetul generațiilor viitoare”

Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că România riscă să încalce pactul de stabilitate bugetară, depășind ținta de deficit bugetar în 2017 și 2018.

27 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Influența ordonanțelor 13 și 14 asupra mediului de afaceri”
Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că, pe lângă influența nefastă asupra imaginii României în exterior, ordonanțele guvernului PSD au un impact negativ asupra mediului de afaceri.
22 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 15 decembrie 2017, 10:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro