Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
adrian.oros@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Nechita-Adrian Oros > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Nechita-Adrian OROS
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Florin Stamatian, Adrian Oros și Sorin Moldovan (Grup PNL)

PNL Cluj le solicită parlamentarilor PSD-ALDE Cluj să nu mai saboteze dezvoltarea județului, iar la dezbaterile și la votul amendamentelor la Legea bugetului de stat pe anul 2018 să susțină proiectele majore de investiții!

12 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită astazi de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Legea lui Dragnea care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor! Majoritatea PSD-ALDE, la presiunile făcute de Dragnea și firmele de casă, se pregătește să treacă in regim de urgența o lege care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor

Sub pretextul transpunerii în legislația națională a prevederilor Directivei UE 55/2013, Guvernul a emis Ordonanța de Urgențã nr.70/2017 privind modificarea și completarea Legii nr.160/1998 pentru organizarea și exercitarea profesiunii de medic veterinar.

11 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Ministrul Petre Daea – un ”păun straniu” în curtea PSD!

Ministrul PSD Petre Daea pune în scenă în ultima perioadă un comportament de ”secretar PCR care se ocupă cu Agricultura”, în special de când a fost scos la tablă de către Liviu Dragnea să găsească vinovați pentru creșterea prețurilor la alimente.

23 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Ordonanța PSD-ALDE care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor!

In data de 5 octombrie a fost emisă Ordonanța de urgență a Guvernului nr.70/2017 privind modificarea și completarea Legii nr.160/1998 pentru organizarea și exercitarea profesiunii de medic veterinar, sub pretextul transpunerii în legislația națională a prevederilor Directivei UE 55/2013. Dar alături de aspectele Directivei care trebuiau transpuse, Guvernul PSD-ALDE, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și conducerea ANSVSA, a adus și alte modificări ale Legii nr 160/1998 care sunt abuzive și pun în pericol siguranța alimentară și sănătatea publică.

7 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PSD stopează dezvoltarea infrastructurii județului Cluj și a întregii Transilvanii! Deviza PSD: Sfidare până la capăt!

Ieri, în cadrul ședinței de plen comun al Camerei Deputaților și a Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

7 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 17 decembrie 2017, 4:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro