Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Dănuț Păle > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20 – 23 decembrie 2019, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Uzbekistan, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE – Camera Deputaților, vor participa domnii deputați: Costel Neculai DUNAVA (PSD), membru titular și vicepreședinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru probleme politice și de securitate, și Dănuț PĂLE (PSD), membru supleant.
Misiunea de observare presupune: o perioadă de pregătire care va avea loc în capitala Tashkent (20 – 21 decembrie a.c.); activitatea de observare propriu-zisă efectuată în zona arondată (22 decembrie a.c., cu posibilă prelungire în 23 decembrie a.c.); raportarea și evaluarea rezultatelor (în dimineața zilei de 23 decembrie a.c.).
Doamna Kari Henriksen (Norvegia), vicepreședinte al AP OSCE, a fost desemnată, de către Președintele AP OSCE pentru a conduce Delegația AP OSCE de observatori la acest proces electoral.
În observarea acestui proces electoral, Delegația AP OSCE, estimată la circa 70 de observatori din 25 de state participante, va acționa în strânsă cooperare cu Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR).
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 26 mai 2022, 11:48
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro