Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
Legături:
www.lilianaminca.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Liliana Mincă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)
Sute de elevi participă la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu

Deputatul PNL Răzvan Mironescu, ca reprezentant al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, alături de Primăria Sectorului 6 și Colegiul Economic “Costin C. Kirițescu”, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice prin ROCT – CNDIPT și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, organizează cea de – a XIII-a ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu.

Sute de elevi participă la acest târg, cu sprijinul deputatului liberal Răzvan Mironescu, care a declarat că “A fost o mare bucurie pentru mine să sprijin acest eveniment dedicat practic generației de mâine, care sunt convins că va contribui la dezvoltarea țării noastre. Târgul Firmelor de Exercițiu este un bun prilej pentru elevi de a înțelege mai clar ce înseamnă mediul de afaceri și cum trebuie să se comporte pentru a prospera. Sunt convins că fiecare participant va pleca de la târg cu multe idei pe care ulterior sper să le pună și în practică”.
La acest eveniment vor participa, direct sau indirect, 150 de firme de exercițiu din țară: Arad, Bacău, Baia Mare, Brănești, București, Buzău, Călărași, Câmpina, Constanța, Fălticeni – Suceava, Focșani, Galați, Giurgiu, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Snagov, Târgoviște, Târgu Mureș, precum și din străinătate: Austria, Bulgaria, Cehia, Croația și Republica Moldova.
Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2016, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Deschiderea oficială va fi joi, 12 mai, începând cu ora 10.00, iar festivitatea de premiere va avea loc vineri, 13 mai 2016, la ora 15.00.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 27 septembrie 2022, 4:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro