Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
eliza.peta@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Eliza-Mădălina Peța-Ștefănescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Eliza-Mădălina PEȚA-ȘTEFĂNESCU
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Eliza Mădălina Ștefănescu (Grupul parlamentar al PSD)
Importanța încurajării donării de sânge în România
Donarea de sânge este gestul prin care orice persoană poate oferi un ajutor pe cât de mic, pe atât de important și de valoros.

Pe 14 iunie, în fiecare an, din 2004 încoace, este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, pentru a trage un semnal de alarmă asupra nevoii donării de sânge, cât și pentru a le mulțumi celor care, periodic, calcă pragul unui centru de transfuzii și nu numai. Aceste persoane au o contribuție cât se poate de masivă față de semenii lor, aflați nu de puține ori în lupta pentru viață [...]

13 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Eliza-Mădălina Ștefănescu (Grupul parlamentar alPSD)
Pași concreți în îmbunătățirea legislației pentru combaterea violenței în familie
Violența în familie provoacă suferință, traume și, în cele mai rele cazuri, decese. Iar acest lucru, în România anului 2018, trebuie să se schimbe.

Din păcate, însă, statisticile și, mai ales, poveștile oamenilor care au trecut prin asta spun altceva. Așa că este de datoria noastră să schimbăm lucrurile. Iar ele se vor schimba. [...]

6 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Eliza Mădălina Ștefănescu (Grupul parlamentar al PSD)
Importanța adoptării cât mai rapide a Legii internshipului în România

Tinerii din România au nevoie de șanse reale în ceea ce privește munca, iar acesta nu este un secret pentru nimeni. Ei sunt cei care vor duce România mai departe și cărora trebuie să li se ofere oportunitățile necesare pentru a dobândi experiență de muncă, având în vedere nevoia de angajați pe care o are țara noastră. Totodată, și angajatorii au nevoie de stimulente pentru a le oferi tinerilor condițiile necesare de a învăța meseria pe care și-au ales-o.

23 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Eliza-Mădălina Ștefănescu (Grupul parlamentar al PSD)
Ariile protejate, o prioritate a statului român și pentru fiecare dintre noi!

Locurile încărcate de istorie și peisajele naturale care îți taie răsuflarea fac din România una dintre cele mai frumoase țări europene. Pentru a păstra aceste locuri de basm, trebuie însă să luăm măsuri urgente pentru protejarea ariilor din țara noastră.

16 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Eliza Mădălina Ștefănescu (Grup PSD)
Măsuri concrete privind reducerea abandonului școlar!

Camera Deputaților a adoptat, în calitate de cameră decizională, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.92/2017 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

25 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Eliza Mădălina Ștefănescu (Grup PSD)
Deputatul PSD Dolj, Eliza-Mădălina Ștefănescu: „Raport favorabil pentru proiectul de lege care vizează angajarea tinerilor dezavantajați în instituțiile publice de la nivel local”

Comisia pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților a dat, marți, 24 aprilie, un raport favorabil proiectului de Lege privind integrarea în muncă, în cadrul instituțiilor publice de la nivel local, a tinerilor dezavantajați, a anunțat deputatul PSD Dolj, Eliza-Mădălina Ștefănescu (Peța), membru al comisiei, într-un comunicat de presă.

24 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Eliza-Mădălina Ștefănescu (Grup PSD)
Guvernul acordă o atenție specială persoanelor cu dizabilități

Deputatul PSD Eliza-Mădălina Ștefănescu a subliniat miercuri, 18 aprilie, printr-o declarație politică susținută în plenul Camerei Deputaților, faptul că Guvernul PSD-ALDE a acordat o atenție deosebită și a pus în aplicare mai multe măsuri în plan social, pentru a fi alături de cei care au nevoie de sprijinul constant al societății, respectiv persoanele cu dizabilități.

18 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Participarea la cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 14-18 octombrie 2017)

Cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate au avut loc la Sankt Petersburg, în perioada 14-18 octombrie, lucrări la care au participat parlamentari din peste 150 de țări.

19 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 14-18 octombrie 2017)

Cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate vor avea loc la Sankt Petersburg, în perioada 14-18 octombrie a.c., lucrări la care vor participa parlamentari din peste 135 de țări.

12 octombrie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 18 noiembrie 2018, 20:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro