Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (sen.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Eusebiu-Manea Pistru > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnii deputați Eusebiu-Manea Pistru-Popa și Glad Aurel Varga (Grup PNL)
Interesul politic al majorității PSD-ALDE a fost mai important decât interesul Aradului

Parlamentarii liberali arădeni Eusebiu Pistru, Ioan Cristina și Glad Varga reclamă faptul că amendamentele pe care le-au formulat la Proiectul Legii bugetului de stat au fost respinse pe linie de către parlamentarii majorității PSD-ALDE.

Astfel, reprezentanții PSD-ALDE au demonstrat că îi preocupă strict propriile interese politice, nefiind preocupați cu adevărat de proiectele importante de la nivel local. ”Prin acest refuz pe bandă rulantă, s-a confirmat faptul că PSD nu dorește binele Aradului”, a precizat senatorul Ioan Cristina.
Potrivit deputatului PNL Glad Varga, este important să se înțeleagă faptul că aceste amendamente, prin care se cereau bani pentru finalizarea Inspectoratului școlar și a Palatului Copiilor, pentru locuințe destinate tinerilor, pentru Școala Sportivă sau Catedrala nouă, nu sunt cerințe politice ale PNL, ci sunt solicitările arădenilor!
La rândul său, deputatul PNL Eusebiu Pistru a arătat că „până și amendamentul privind finanțarea centurii ocolitoare a orașului Chișineu-Criș, un oraș cu primar PSD, a fost respins la vot, din cauza orgoliului politic. Majoritatea PSD a votat împotriva propriului primar, doar pentru că propunerea a venit de la PNL”.
Din păcate, interesele arădenilor au fost lăsate la o parte din motive politice. Aceasta este guvernarea PSD: ”Dă cu o mână și ia cu zece”! PSD îi pedepsește încă o dată pe arădeni, așa cum a făcut-o și în guvernările social-democrate anterioare.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 26 mai 2022, 20:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro