Rovana PLUMB
Galerie foto

Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamna deputat Rovana Plumb, a primit, miercuri, 1 noiembrie 2017, vizita delegației Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Consiliului Național al Republicii Slovace, condusă de domnul „uboč Blaha, în prezența E.S. Ján Gábor, ambasadorul Republicii Slovace în România.

01 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut marți, 14 noiembrie, o întrevedere cu o delegație a Parlamentului Georgiei condusă de președintele acestuia, domnul Irakli Kobakhidze.

14 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, doamna deputat Rovana Plumb, a participat miercuri, 22 noiembrie, la Reuniunea interparlamentară "Viitorul politicii de coeziune post 2020: oportunități, provocări și pași de urmat", desfășurată la Bruxelles, la inițiativa Comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI).

22 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamna Rovana Plumb, a participat la cea de-a 58-a reuniune COSAC (Conferința Organelor Specializate în Afaceri Comunitare ale Parlamentelor din UE), desfășurată la Tallinn, Estonia.

28 noiembrie 2017