Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
pavel.popescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Pavel Popescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Pavel POPESCU
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
“Un An Nou fericit, dar ce facem cu Centenarul?”

Dragi prieteni, 2017 a fost un an special pentru mine. A fost anul în care am început să lucrez în Parlament, iar datorită acestui lucru am ajuns să cunosc mii de români din întreaga țară, dar și din diaspora.

28 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
“La ordinul lui Dragnea, PSD a a dat cu flit Alianței Nord-Atlantice”

“Cei doi reprezentanți ai Partidului Social Democrat care urmau să participe la Washington, la Forumul Transatlantic NATO, au fost blocați în ultima clipă, la București, de domnul Liviu Dragnea, pentru a asigura cvorumul la măcelărirea legilor justiției în Parlament. Gestul majorității parlamentare de la București a fost receptat la Washington ca un gest de frondă la adresa Alianței Nord-Atlantice și a Statelor Unite”, atenționează deputatul liberal Pavel Popescu.

15 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Pavel Popescu: “Locotenenții lui Pablito Dragnea au transformat Parlamentul într-o anexă a Grupului Infracțional Organizat”

„Locotenenții lui Pablito au transformat dezbaterile pe modificările legilor Justiției într-un nou moment rușinos pentru democrația românească și pentru ideea de parlamentarism, călcând în picioare fără nicio jenă regulemente, legi și cutume”, atrage atenția deputatul PNL, Pavel Popescu.

7 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
De ce preferă Gabriela Firea mafia taximetriștilor în dauna bucureștenilor?

“Îi solicit Primarului General, Gabriela Firea, să renunțe la intenția anunțată de a interzice sistemele alternative la serviciile de transport de tip taxi, căci acest lucru ar fi în dezavantajul bucureștenilor”, este mesajul deputatului liberal Pavel Popescu.

5 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)

“Dragi colegi din PSD și ALDE. Am citit împreună mesajul transmis de Departamentul de Stat al Statelor Unite și încă avem în minte mesajul ferm al vice-președintelui Comisiei Europene, domnul Timmermans. Să nu ne prefacem că există mai multe modalități prin care putem descifra aceste mesaje. Mesajul partenerilor noștri euro-atlantici este clar în favoarea valorilor și principiilor pe care singuri am spus că le vom respecta, atunci când am aderat la NATO și UE”, este mesajul transmis de liderul liberal, Pavel Popescu.

28 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
“Doamnă ministru Carmen Dan, nu mai implicați Jandarmeria în interese de grup sau în interese personale”
“Doamnă Carmen Dan, vă solicit să redați Jandarmeriei libertatea de a acționa conform propriilor protocoale stabilite de profesioniștii din această instituție și vă cer să nu mai folosiți această armă în interesele private ale unor politicieni sau a unui grup de interese”, este mesajul transmis de deputatul liberal Pavel Popescu.

Pavel Popescu amintește faptul că Jandarmeria a intervenit în urmă cu o săptămână pentru a-l “proteja” de jurnaliști pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea și că aseară dispozitivul acesteia a fost agresiv față de manifestanții din București. [...]

27 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Pavel Popescu către parlamentarii PSD-ALDE: “Între datoria pe care o aveți față de partid și datoria pe care o aveți față de țară, alegeți țara!”

“Dragi colegi din PSD-ALDE, vă solicit ca la moțiunea de cenzură să gândiți în primul rând ca români și nu ca membri de partid, și să votați alături de opoziție căderea guvernului Tudose”, le transmite deputatul liberal Pavel Popescu parlamentarilor care susțin majoritatea guvernamentală.

23 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la cea de-a XIX-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC)

Domnii deputati Anton Anton, membru în Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, președinte al Subcomisiei pentru spațiu și Pavel Popescu, membru în Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, membru al Subcomisiei pentru spațiu, au participat la cea de-a XIX-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC), care a avut loc, în perioada 6 - 7 noiembrie 2017, la Tallinn, Estonia. Din delegația României a făcut parte și domnișoara Ana-Maria Neculăescu, cercetător științific în Dinamica Vehiculelor Spațiale, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială “Elie Carafoli” – INCAS.

16 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Domnule Dragnea, nu murdăriți imaginea Parlamentului și a României cu propriile probleme penale. Demisionați!

“Domnule Dragnea, în numele tuturor colegilor noștri din Parlament, indiferent de partid, dar care nu au probleme penale, vă solicit să vă dați demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților”, transmite deputatul liberal Pavel Popescu.

^ [...]

14 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Pavel Popescu: “Dragnea pune în pericol securitatea națională, dar e primul la discursuri și la poze”

“Liderii majorității parlamentare, în frunte cu domnii Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au fost în aceste zile primii la discursuri și la poze cu oficialii Alianței, cu ocazia Adunării Parlamentare a NATO care a avut loc la București, însă deciziile luate de ei în acest an pun în pericol angajamentele publice luate în fața partenerilor euro-atlantici, și implicit securitatea națională”, este mesajul transmis de deputatul PNL Pavel Popescu.

10 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
„Președintele ANCOM trădează interesul cetățenilor și protejează compania privată la care a lucrat. Demisia, Diță!”
“Principalele companii de telefonie din România, Telekom, Orange și Vodafone, aveau obligația de a oferi clienților o acoperire națională de cel puțin 98%, până la data de 5 aprilie 2017, conform unui contract semnat în 2012. ANCOM, instituția care trebuia să verifice dacă acest lucru s-a întâmplat, a refuzat să facă verificarea la termen, ceea ce reprezintă un prejudiciu adus consumatorilor români”, atenționază deputatul Pavel Popescu.
9 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Deputatul PNL Timiș Pavel Popescu cere demisia de urgență a ministrului Bodog

Deputatul PNL de Timiș, Pavel Popescu, îl avertizează pe ministrul Sănătății, Florian Bodog, că în România se manifestă o situație de urgență, în lipsa vaccinurilor anti-rujeolice, după ce s-au înregistrat 26 de decese.

19 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
Deputatul liberal Pavel Popescu către ministrul Sănătății, domnul Florian Bodog: „Unde sunt vaccinurile obligatorii?”

Domnule ministru al Sănătății, încă din data de 20 ianuarie 2017, ați declarat că aveți cunoștință despre situația problematică privind vaccinarea obligatorie a copiilor, pe care ați catalogat-o drept „ dezastruoasă, cu vaccinuri insuficiente sau chiar neachiziționate.”

19 aprilie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 25 februarie 2018, 7:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro