Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
virgil.popescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Virgil-Daniel Popescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Virgil-Daniel POPESCU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Virgil Popescu (Grup PNL)
Sabotarea guvernanței corporative, ultimul pas al PSD spre căpușarea deplină a companiilor de stat prin intermediul politrucilor

Marți, 19 septembrie, la Comisia de Industrii și Servicii s-a dezbătut proiectul de lege de aprobare a OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat.

20 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Virgil Popescu (Grup PNL)
Liviu Dragnea pune carul înaintea boilor în legătură cu Legea salarizării

Liviu Dragnea și-a dat miercuri, 5 aprilie, măsura propriului pompierism, când s-a trezit vorbind despre Legea salarizării unitare. Mai precis, întrebat de către presă dacă el consideră că președintele Klaus Iohannis va întoarce sau nu actul normativ la Parlament, pentru reexaminare, șeful PSD s-a dus după fentă și a răspuns că speră să nu se întâmple așa ceva.

6 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnii deputați Lucian Bode și Virgil Popescu (Grup PNL)
Guvernul PSD dă dovadă de neprofesionalism în domeniul liberalizării prețului la gazele naturale pentru populație

Partidul Național Liberal consideră că procesul de liberalizare a prețurilor gazelor naturale trebuie implementat cu prudență și în mod profesionist.

Atragem atenția că acest proces al liberalizării trebuie realizat într-o manieră care să promoveze interesul României și al cetățenilor săi. Acest proces nu a fost inițiat în detrimentul consumatorului, ci este conturat mai degrabă în jurul beneficiilor pe care aceștia le pot obține având acces la o gamă de servicii diversificate și de calitate, sustenabile și mult mai accesibile. [...]

15 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Virgil Daniel Popescu (Grup PNL)
PSD mimează grija pentru capitalul autohton. PNL a propus încă de anul trecut impozitarea multinaționalelor, conform Directivei UE 2016/1164

Am aflat parte cu surprindere, parte cu amuzament, din partea senatorului PSD Niculae Bădălău, cum că guvernul Sorin Grindeanu pregătește o nouă formulă de plată a impozitului, astfel încât toate firmele internaționale care activează în România să îl achite în interiorul țării.

17 februarie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Virgil – Daniel Popescu (Grup PNL)
Demisia lui Iordache nu spală de păcate guvernarea Grindeanu

Florin Iordache a cedat și a renunțat la funcția de ministru al Justiției. Nu se poate vorbi despre o demisie de onoare deoarece vine prea târziu, după nouă zile de proteste, după ce milioane de români au ieșit pe străzi și au cerut abrogarea Ordonanței 13/2017. Gestul lui Iordache a fost necesar și forțat.

9 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Virgil Daniel Popescu (Grup PNL)
PSD pregătește marea hoție. Ordonanța 9/2017 dă liber la jaf din bugetul țării

PSD a pregătit în tăcere o nouă lovitură dură împotriva justiției. Guvernul Grindeanu a adoptat Ordonanța 9/2017 care va da drumul jafului de la bugetul statului. Banii țării vor fi cheltuiți așa cum vor șefii instituțiilor, iar nimeni nu va fi tras la răspundere.

6 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 25 martie 2018, 1:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro