Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
nicolaie.radu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Nicolaie-Sebastian-Valentin Radu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Nicolaie-Sebastian-Valentin RADU
Comunicate de presa

   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Nicolaie-Sebastian-Valentin Radu (Grupul parlamentar al PSD)
Un deputat se consultă cu cetățenii în privința unei propuneri legislative
Parlamentarul social-democrat buzoian Sebastian Radu dorește să propună modificarea Legii 72/2013 privind măsurile pentru combaterea întârzierii în executarea obligațiilor de plată a unor sume de bani rezultând din contracte încheiate între profesioniști și între aceștia și autorități contractante.
5 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sebastian Nicolae Valentin Radu (Grup PSD)

Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu a adresat ministrului Educației Naționale o întrebare cu privire la salarizarea personalului nedidactic din unitățile școlare și preșcolare, în urma semnalelor primite de la cetățeni.

18 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sebastian Radu (Grup PSD)
Soluții pentru corectarea Formularului 600

De la începutul acestui an, unul dintre cele mai dezbătute subiecte este cel al formularului 600, utilizat pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale (CAS) și a contribuției de asigurări sociale și sănătate (CASS).

7 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării
Vizita în Serbia - Comisia pentru românii din afara granițelor transmite recomandări către MpRP

Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor a Camera Deputaților a transmis miercuri, 15 martie, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, un set de 18 recomandări și posibile soluții pentru principalele problemele ale minorității române din Serbia, în urma vizitei efectuate în perioada 22-24 februarie a.c..

15 martie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP), vicepreședintele Comisiei, domnul deputat Matei-Adrian Dobrovie (Grup USR) și domnul deputat Sebastian Radu (Grup PSD), secretar al Comisiei, vor susține joi, 2 martie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P).

1 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP), de la vicepreședintele Matei Dobrovie (USR), de la secretarul Sebastian Radu (PSD) și de la Marilen Pirtea (PNL)
Vizita de lucru în Republica Serbia a delegației Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

În perioada 22-24 februarie 2017, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Camera Deputaților, a efectuat o vizită de lucru în Republica Serbia. Parlamentarii români au avut întâlniri cu reprezentanți ai comunităților de români din Serbia, din Voivodina și Timoc, dar și cu autorități de la Belgrad.

27 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 23 septembrie 2018, 15:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro