Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Cristinel Romanescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Cristinel ROMANESCU
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
S.O.S. - Învățământul românesc!

Ceea ce înseamnă educația ca pilon de bază al societății ar trebui să fie deja un fapt cunoscut și evident pentru toată lumea, dar mai cu seamă pentru clasa politică.

6 septembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
Am aflat cu stupoare din presa locală buzoiană că "mulțumită demersurilor făcute de Marcel Ciolacu, viceprim-ministru și președinte PSD Buzău, la Ministerul Educației s-a aprobat ca elevii de la o școală și de la un liceu din Buzău să beneficieze de o masă caldă pe zi în anul școlar următor. Au fost alese Școala nr.12 și Liceul Sportiv, ambele din cartierul Micro XIV. Deocamdată este un program-pilot."
24 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)

Vă atrag atenția asupra unei probleme referitoare la finanțarea activității structurilor sportive locale. Astfel, prin Legea nr. 171/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 480/2015 s-a modificat lit. b) al art. 181 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000 și se prevede că: “finanțarea activității structurilor sportive locale constituite ca structuri nonprofit în condițiile legii, participante la competițiile sportive locale, regionale, naționale și internaționale, organizate în conformitate cu statutul și regulamentele federațiilor sportive naționale pe ramură de sport, în baza contractelor și a programelor sportive ale acestora care prevăd promovare, selecție, participare, pregătire, organizare de competiții și evenimente sportive.

28 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 13 decembrie 2017, 13:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro