Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Răzvan-Ilie Rotaru > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


prmit de la domnul deputat Răzvan Ilie Rotaru (Grupul parlamentar al PSD)
Guvernarea PSD aduce ANAF în epoca modernă. Contribuabilii pot depune online declarația unică de venit

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat vineri, 25 mai, că Ministerul Finanțelor a început să trimită contribuabililor scrisori personalizate care conțin toate datele necesare înrolării în Spațiul Privat Virtual (SPV), astfel încât declarația unică să poată fi depusă și online, fără a fi necesară deplasarea la ghișeele ANAF.

„Guvernarea social-democrată aduce administrația publică în epoca modernă. PSD respectă promisiunea de a reduce birocrația. Contribuabilii pot depune online declarația unică de venit. Încă un angajament asumat public, devine realitate și face viața mai ușoară românilor prin economisirea de timp și bani”, a declarat Răzvan Rotaru.
Spațiul Privat Virtual (SPV) este furnizat gratuit de Ministerul Finanțelor. Vor avea o reducere de 5% din suma datorată statului cei care depun online Declarația Unică până pe 15 iulie 2018 și plătesc integral pâna la 15 martie 2019. De asemenea, se acordă o reducere suplimentară, de încă 5%, dacă obligațiile sunt achitate integral până la 15 decembrie 2018.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 23 aprilie 2019, 23:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro