Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Răzvan-Ilie Rotaru > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Răzvan Ilie Rotaru (Grupul parlamentar al PSD)
USR se folosește de performanțele sportivilor români pentru a-și promova atacurile politice la adresa PSD

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a catalogat drept incalificabil gestul președintelui USR, Dan Barna, de a-și promova mesajele de atac la adresa PSD și a coaliției de guvernare prin implicarea sportivilor români în lupta politică.

„USR se descalifică din nou ca partid și demonstrează, pentru a nu știu câta oară, că nu are idei, programe, proiecte politice pe care să le prezinte românilor, așa cum PSD a arătat în ultimul an și jumătate, prin măsurile implementate de creștere a veniturilor populației și de scădere a taxelor și de fiecare dată când a fost la guvernare s-a simțit creșterea nivelului de trai. În lipsa unor lucruri concrete, liderii USR se folosesc de performanțele sportivilor români pentru a-și promova atacurile politice la adresa PSD”, a declarat Răzvan Rotaru.
Totodată, deputatul social-democrat botoșănean a arătat că „prin apelurile repetate pe care membrii USR le-au adresat președintelui României Klaus Iohannis pentru a nu respecta prevederile deciziilor Curții Constituționale, subminează credibilitatea și autoritatea acestei instituții. Astfel de atitudini sunt inadmisibile și de netolerat. Astfel de acțiuni contravin flagrant normelor și practicii democratice și arată disperarea celor din Opoziție de a dărâma Guvernul prin mijloace nelegale și promovarea unei stări de anarhie și dezordine la nivelul societății.”
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 20 aprilie 2019, 9:13
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro