Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Robert-Ionatan Sighiartău > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


privind participarea la Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (Zagreb, Croația, 8-10 iunie 2017)

În perioada 8-10 iunie 2017, va avea loc la Zagreb, Croația, Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (AP SEECP), în organizarea Președinției în exercițiu croate a organizației.

În marja Sesiunii plenare sunt prevăzute reuniuni ale comisiilor generale și reuniunea Comisiei permanente a AP SEECP.
Proiectul de agendă a lucrărilor Sesiunii plenare prevede, între altele, alocuțiuni de deschidere și mesaje ale organizațiilor internaționale și regionale, prezentarea și adoptarea rapoartelor și rezoluțiilor rezultate din comisiile generale, precum și adoptarea Declarației finale a AP SEECP și a Programului de lucru al organizației pentru mandatul următor.
Potrivit Regulamentului Adunării, la reuniune participă de drept membrii sau supleanții acestora, din delegațiile la Adunarea Parlamentară a SEECP.
Din partea Camerei Deputaților urmează să participe domnii deputați Vlad Bontea, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a SEECP și Robert-Ionatan Sighiartău, membru supleant al Delegației.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 26 septembrie 2022, 9:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro