Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
Liens:
george.simion@cdep.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2020-présent > Chambre des Députés > George-Nicolae Simion > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

George-Nicolae SIMION
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Polonia, domnul deputat George Nicolae Simion (Grupul parlamentar AUR)

O delegație a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Polonia, deputatul George Simion, efectuează o vizită la Varșovia, în perioada 9-11 martie.

11 martie 2022 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar AUR

Domnul deputat George Nicolae Simion și domnul senator Claudiu Richard Târziu vor susține o conferință de presă miercuri, 19.05.2021, începând cu ora 11.30, în holul de la nivelul P1.

18 mai 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar AUR, domnul deputat George-Nicolae Simion

Domnul deputat George Nicolae Simion și domnul senator Claudiu Richard Târziu vor susține o conferință de presă miercuri, 05.05.2021, începând cu ora 11.30, în holul de la nivelul P1.

4 mai 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar AUR, domnul deputat George Nicolae Simion, și domnul senator Claudiu Târziu (Grupul parlamentar AUR), vor susține miercuri, 14 aprilie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (hol P1, lângă sala de ședințe BP).

13 aprilie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la liderul Grupului parlamentar AUR, domnul deputat George-Nicolae Simion
AUR condamnă atacul asupra partidului românilor din Serbia și solicită o intervenție imediată a ministrului Afacerilor Externe

Prin prezenta ne manifestăm deplina solidaritate cu Partidul Neamului Românesc din Serbia, care protestează cu fermitate și condamnă vehement atacul prin vandalism lansat asupra sediului central al acestui partid din orașul Bor, care s-a produs în noaptea de 5-6 martie 2021, prin spargerea geamului lateral al clădirii, în urma lovirii puternice cu un corp dur de către persoane încă neidentificate.

8 martie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar AUR
Deputații români colaborează cu deputații polonezi și europarlamentari conservatori

Deputatul George Simion, copreședinte AUR, a efectuat vizite de lucru în Polonia și Belgia. Miercuri, la Varșovia, parlamentarul a avut întrevederi cu reprezentanți ai partidelor de guvernare conservatoare, PiS (Partidul Lege și Justiție) și Partidul Solidaritatea Poloneză. Discuțiile cu conservatorii polonezi au vizat situația companiilor de stat strategice, dar și proiectul de lege împotriva cenzurării internetului.

22 ianuarie 2021 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie lundi, 15 ao?t 2022, 2:58
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro