Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gheorghe-Dinu Socotar > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Dinu Socotar (Grup PSD)

În calitate de vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan, am avut plăcerea să particip, miercuri, 27 septembrie, la o întrevedere cu E.S. domnul Farid Abdinbayov, ambasadorul Republicii Azerbaidjan la București. Întrevederea a avut loc la Palatul Parlamentului, la invitația domnului Victor Paul Dobre, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan.

Discuțiile au reliefat, cu satisfacție, foarte bunele relații dintre cele două grupuri de prietenie, precum și dintre parlamentele naționale, ca de altfel foarte bunele relații dintre cele două țări. În acest sens, s-a menționat că România a fost prima țară din UE care a încheiat un parteneriat strategic cu Republica Azerbaidjan, și a doua țară europeană care a recunoscut independența Republicii Azerbaidjan, moment de la care s-au împlinit, în 2017, 20 de ani.
Ne-am exprimat dorința de a continua aceste legături de prietenie și am acceptat cu plăcere invitația lansată de președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan, către Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan din Parlamentul României, de a efectua o vizită de lucru în Republica Azerbaidjan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 11 august 2022, 7:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro