Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
Legături:
ionut.stroe@cdep.ro
ionutstroe9@yahoo.com
https://www.facebook.com/IonutStroe.ro
www.ionutstroe.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ionuț-Marian Stroe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ionuț-Marian STROE
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Stroe (Grup PNL)
Modificările avute în vedere pentru Directiva privind lucrătorii detașați discriminează firmele românești și pun în pericol locurile de muncă ale românilor

Deputatul PNL Ionuț Stroe a susținut o declarație de presă în cadrul căreia a atras atenția asupra efectelor negative pe care le va avea modificarea DIRECTIVEI 96/71/CE privind detașarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii.

14 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Stroe (Grup PNL)
Liberalul Ionuț Stroe – noul Președinte al Comisiei pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Parlamentarul liberal Ionuț Stroe a fost ales joi, 12 octombrie 2017, în funcția de Președinte al Comisiei pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă, cu prilejul sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei care se desfășoară la Strasbourg. Funcția devenise vacantă după alegerea doamnei Stella Kyriakides ca Președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

12 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Parlamentarul român Ionuț Stroe a fost ales noul Președinte al Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.
12 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Luni, 9 octombrie 2017, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Ionuț Stroe, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, în cadrul dezbaterii cu tema „Observarea alegerilor parlamentare din Albania (25 iunie 2017)”, a salutat progresele vizibile înregistrate de Albania în procesul electoral.
10 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Domnul deputat Ionuț Stroe, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), a fost desemnat raportor al Comisiei APCE pentru migrație, refugiați și persoane strămutate pe tema Migrația forței de muncă din Europa de Est și impactul acesteia asupra proceselor socio-demografice din aceste țări, în ședința Comisiei din 20 septembrie 2017, de la Paris.

21 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Stroe (Grup PNL)
Liberalul Ionuț Stroe - raportor APCE pe problema migrației muncii din Europa de Est: În regiune există o scădere demografică de aproape 20 de milioane de persoane. Care sunt implicațiile economice, demografice și sociale?
Parlamentarii liberali Ionuț Stroe și Cezar Preda, membri ai Delegației României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, au fost aleși miercuri ca raportori pentru două dosare deosebit de importante în Comisia pentru Migrație.
21 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Stroe (Grup PNL)
Copiii trebuie protejați de războaiele adulților
Statele europene trebuie să joace un rol important în prevenirea și stingerea conflictelor actuale, prin limitarea vânzării de arme către zonele de conflict, dar și prin luarea de măsuri care să protejeze copiii ce pot cădea victimele abuzurilor în zonele de război.
20 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 28 iunie 2017, cu ocazia celei de-a treia părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) (Strasbourg, 26 – 30 iunie 2017), domnul deputat Ionuț Stroe, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a avut o intervenție în plenul Adunării, pe marginea raportului cu tema „Un răspuns umanitar și politic cuprinzător la criza migrației și a refugiaților din Europa”.

28 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 26 aprilie 2017, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Ionuț Stroe, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, în cadrul dezbaterii cu tema „Protejarea femeilor refugiat împotriva violenței de gen”, și-a exprimat îngrijorarea față de numărul crescut al femeilor refugiat care sunt expuse abuzurilor și actelor de violență.

26 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 24 ianuarie 2017, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Ionuț Stroe, Șeful Delegației Parlamentului României la APCE, a susținut o intervenție în numele Grupului PPE, în cadrul dezbaterii cu tema „Atacurile asupra jurnaliștilor și libertății media în Europa".

25 ianuarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 18 decembrie 2017, 13:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro