Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ciprian-Constantin Șerban > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ciprian-Constantin ȘERBAN
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grup parlamentar PSD)

În declarația sa politică: ,,De Ziua Mondială a Monitorizării Calității Apei, 18 septembrie, să nu uităm că apa înseamnă viață, iar acțiunile noastre cu privire la resursele naturale ale României trebuie să se bazeze întotdeauna pe atitudini conștiente și strategice“, deputatul nemțean Ciprian-Constantin Șerban transmite un mesaj de celebrare a Zilei Mondiale a Monitorizării Calității Apei, 18 septembrie: ,,Pe 18 septembrie am sărbătorit Ziua Mondială a Monitorizării Calității Apei, eveniment celebrat încă din 1993. Problematica apei - resursă naturală vitală pentru viața noastră pe Pământ - trebuie să fie permanent în centrul politicilor de mediu. Să nu uităm că anual, Organizația Mondială a Sănătății raportează milioane de decese premature cauzate de impactul nefast al acțiunilor umane de explorare a resurselor naturale“.

19 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primtă de la domnul deputat Ciprian Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)

În declarația sa politică: ,,Începutul noului an școlar trebuie să readucă în atenția opiniei publice aspectul important al definirii familiei tradiționale din România. Fundamentul educației copiilor îl reprezintă, în primul rând, o familie sănătoasă“, deputatul nemțean Ciprian-Constantin Șerban readuce în discuție importanța familiei tradiționale din România:

12 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)
În declarația sa politică, susținută miercuri, 20 iunie, ,,Prin politica de reactivare a sistemelor de irigație, România va avea rezultate pozitive în domeniul agricol și în combaterea deșertificării și a secetei“, deputatul Ciprian-Constantin aduce în discuție – în contextul marcării Zilei mondiale pentru combaterea deșertificării și a secetei – importanța reactivării sistemelor de irigație din România:
20 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)
În declarația sa politică, ,,Societatea românească a spus stop abuzurilor. Românii își doresc transparență și continuitate în guvernare“, deputatul Ciprian-Constantin Șerban transmite un mesaj cu privire la mitingul din Piața Victoriei din data de 9 iunie 2018:
13 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)

În declarația politică susținută miercuri, 30 mai, deputatul PSD Ciprian-Constantin Șerban a salutat adoptarea proiectului legislativ privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 101/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale.

30 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)
În declarația sa politică: ,,Să nu uităm de cazul Cameliei Smicală! România trebuie să depună eforturi în continuare pentru a susține cauza românilor din afara granițelor țării“, deputatul nemțean Ciprian-Constantin Șerban face apel la consolidarea eforturilor politice pentru rezolvarea cazului medicului român din Finlanda, Camelia Smicală și a celor doi copii ai săi Mihai și Maria.
3 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grup PSD)

În declarația sa: ,,Înfiinţarea centrelor de colectare şi/sau prelucrare a laptelui – o investiție care va aduce stabilitate economică și demografică în zona montană”, deputatul Ciprian-Constantin Șerban salută, în calitate de coinițiator, adoptarea proiectului legislativ privind Înfiinţarea centrelor de colectare şi/sau prelucrare a laptelui, proiect votat miercuri, 18 aprilie.

25 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian Constantin Șerban (Grup PSD)
,,La 18 aprilie, de Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, să nu uităm că patrimoniul dăinuiește numai prin pace!“
Deputatul Ciprian-Constantin Șerban a transmis în declarația sa politică, susținută miercuri, 18 aprilie, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Monumentelor și Siturilor, moment oportun pentru a accentua importanța patrimoniului, dar și necesitatea păcii pentru o conviețuire în spiritul valorilor culturale transmise de aceste monumente și situri.
18 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)
,,Săptămâna patimilor și Învierea Domnului, prilej de reflecție și reunificare a idealurilor românești!“
Deputatul Ciprian-Constantin Șerban a transmis prin declarația sa politică din data de 4 aprilie un mesaj cu ocazia Săptămânii mari și a sărbătorii pascale prin care îndeamnă la o reevocare a idealurilor creștinești, vechi de peste două milenii, și la o reflectare asupra implicării personale și colective și a participării la clădirea unei societății mai bune.
4 aprilie 2018 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 24 septembrie 2018, 2:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro