Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Dorin Silviu Petrea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Dorin Silviu PETREA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dorin Silviu Petrea (Grup PSD)
Am reprezentat la Bruxelles interesul național economic al companiilor românești

Deputatul Petrea Dorin Silviu a participat joi, 13 octombrie, la Bruxelles, la întâlnirea interparlamentară pe tema revizuirii specifice a directivei cu privire la detașarea lucrătorilor, COM 128( 2016).

13 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dorin Petrea (Grup PSD)
Dezavuez declarația ministrului Agriculturii privind creșterea prețului alimentelor și cred că este iresponsabilă și antinațională

Risipa de alimente este, într-adevăr, o problemă extrem de gravă și se află în discuția organismelor mondiale și europene (2011/2175 INI), cu mult înainte ca domnul ministru să își imagineze că va ajunge la conducerea acestui minister.

Dar soluția iresponsabilă pentru a evita risipa de alimente, propusă de domnului ministru Achim Irimescu prin care susține creșterea prețurilor la alimente, este cel puțin ciudată, daca ea nu are cumva în spate alte intenții sau mesaje din partea unor producători multinaționali. [...]

28 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dorin Silviu Petrea (Grup PSD)
Europa a pierdut teren. Dezvoltarea capitalului uman este esențială

Deputatul Petrea Dorin Silviu a declarat astăzi, 30 noiembrie, că Europa a pierdut teren în ceea ce privește digitalizarea, context în care se impune dezvoltarea capitalului uman. Acesta a explicat că prioritizarea educației și a formării profesionale adecvate pentru noua epocă digitală sunt esențiale pentru ca întreaga societate să aibă parte de beneficiile tehnologiilor digitale.

3 decembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, doamna deputat Ana Birchall
În perioada 29 decembrie – 1 decembrie va avea loc, la Luxemburg, Conferința Organelor parlamentare Specializate în Afaceri Comunitare și Europene ale parlamentelor Uniunii Europene, cunoscută și sub denumirea de COSAC.
28 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dorin Silviu Petrea (Grup PSD)

În aplicarea unei decizii a președinților Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene – COSAC, din 13 iulie a.c., domnul Marc ANGEL, președintele Comisiei pentru afaceri externe și europene, de apărare, de cooperare și imigrație a Camerei Deputaților din Luxemburg, a adresat Comisiilor pentru afaceri europene din parlamentele naționale ale statelor membre ale Uniunii Europene, invitația de a participa la prima reuniune a Grupului de lucru pentru întărirea dialogului politic, prin introducerea unui ”cartonaș verde” și îmbunătățirea procedurii avizului motivat.

2 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri eupene, doamna Ana Birchall
România este pregătită să sprijine proiectele care pot contribui la consolidarea securității energetice a Uniunii Europene

Delegația parlamentară a României condusă de Ana Birchall, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, a participat la Conferința Organelor Parlamentare specializate în Afaceri Comunitare și Europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC) desfășurată în Letonia, la Riga, în perioada 31 mai – 2 iunie.

2 iunie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

Președintele Comisiei pentru afaceri europene, Ana Birchall, va conduce, în perioada 31 mai - 2 iunie, delegația României la Conferința Organelor Parlamentare specializate în Afaceri Comunitare și Europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC), care se va desfășura în Letonia, la Riga. Din delegație vor mai face parte deputații Alexandru Nazare și Dorin Petrea.

1 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dorin Petrea (Grup PSD)

Stimate doamne,
Stimați domni,
Dragi colegi,
Ieri a fost Ziua Mondială a Sănătății, sărbătoare care surprinde România încă pe locuri fruntașe în ceea ce privește decesele cauzate de boli cardiovasculare, numărul de bolnavi de TBC sau de supraponderali.

8 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dorin Silviu Petrea (Grup PSD)

Luni, 17 martie, deputatul Dorin Silviu Petrea a participat la întrevederea Comisarului european pentru agricultură și dezvoltare rurală, domnul Dacian Cioloș, cu membrii Comisiilor reunite pentru afaceri europene și agricultură ale Camerei Deputaților și Senatului.

18 martie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dorin Silviu Petrea (Grup PSD)

Stimate doamne,
Stimați domni,
Dragi colegi,
Lipsa locurilor de muncă pentru tineri a devenit o problemă periculoasă și în măsură să destabilizeze economia atât la nivel național, cât și european. Subiectul șomajului în rândul tinerilor a ajuns una dintre temele majore de discuții ale liderilor politici din tot mai multe state, iar România trebuie să analizeze cu atenție și responsabilitate piața muncii.

18 martie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dorin Petrea (Grup PSD)
Izolarea termică – urgența reglementării conform standardelor europene

Stimate doamne,
Stimați domni,
Dragi colegi,

Am ales ca astăzi să vorbesc despre o problemă care mi-a fost semnalată în ultima perioadă de tot mai mulți cetățeni, respectiv izolarea termică a clădirilor.

25 februarie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dorin Petrea (Grup PSD)

Stimate doamne,
Stimați domni,
Dragi colegi,
Permiteți-mi ca astăzi să nu vorbesc despre politici publice, despre doctrine sau ideologii politice, ci despre oameni și educație. Am avut în ultima perioadă oportunitatea să vorbesc atât cu tineri, cât și cu oameni care beneficiază de o experiență vastă în domeniul învățământului.

18 februarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

În perioada 7-8 iulie, a avut loc la Vilnius, reuniunea pregătitoare a celei de-a 50-a reuniuni a Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene - COSAC.

10 iulie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 septembrie 2022, 20:13
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro