Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.cristinapocora.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cristina-Ancuța Pocora > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ședința de plen în care deputații trebuiau să își exprime votul privind ridicarea imunității parlamentarului Florin Popescu a fost suspendată din lipsă de cvorum, din sală absentând masiv reprezentanții PSD, UNPR, PC și UDMR.
“Se vede clar că PSD și cei care fac parte din majoritatea parlamentară au ca strategie blocarea Justiției. Am observat același lucru și săptămâna trecută, la Senat, când reprezentanții alianței PSD-UNPR-PC-UDMR au reușit să amâne votul în cazul senatorului Ovidiu Marius Isăilă, protejându-l pe acesta încă o lună. Absența și amânarea în Parlament sunt cele două instrumente pe care le folosește majoritatea din jurul PSD pentru a-i apăra pe cei care ar trebui să meargă în Justiție. Nu Parlamentul și parlamentarii sunt cei care pot decide vinovăția sau nevinovăția, ci doar Justiția poate stabili acest lucru. Cerem PSD să lase Justiția să funcționeze liber, să nu se mai opună unor lucruri firești într-un stat democratic”, a declarat parlamentarul liberal Cristina Pocora în cadrul unei conferințe de presă.
Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat și că “PSD este mai preocupat de apărarea intereselor baronilor, a corupților, decât de situația din România, de cetățenii din România, de funcționarea instituțiilor statului român. Majoritatea parlamentară ar trebui folosită pentru a legifera în favoarea cetățenilor și a statului român, și nu a baronilor și a oamenilor de partid”.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 8 decembrie 2021, 3:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro