Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.cristinapocora.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cristina-Ancuța Pocora > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

De la scandalul cu plagiatul până la faimosul caz Duicu, încă neelucidat și acum potrivit martorilor, un pion central într-un scandal uriaș de corupție, cel al licențelor Microsoft se vede clar cine este Victor Ponta și care sunt preocupările și priceperile lui.
Având în vedere gravitatea acuzațiilor, sumele exorbitante de ordinul zecilor de milioane de euro care, potrivit DNA, ar fi ajuns în buzunarele politicienilor suspectați de corupție, abuz în serviciu și trafic de influență, este clar că fiecare dintre incluși în dosarul Microsoft trebuie să facă un pas în spate până la clarificarea cazului și pedepsirea vinovaților. Printre aceștia și premierul Victor-Viorel Ponta – care trebuie să se retragă din cursa pentru prezidențiale!
Dacă ar avea un minim simț al responsabilității și al integrității, în acest ultim ceas, președintele PSD ar renunța de urgență la practicile totalitariste prin care își protejează atât propria piele, cât și pe a colegilor de partid, prin obstrucționarea continuă și susținută, a anchetelor și justiției libere.
Românii merită candidați la alegerile prezidențiale responsabili, care să se preocupe de adevăratele probleme de pe agenda cetățenilor. Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, este singurul care dovedește că este cu adevărat interesat de marile teme importante pentru dezvoltarea țării, iar printre ele, educația reprezintă una dintre prioritățile majore. Klaus Iohannis are viziunea unei Românii cu adevărat prospere și puternice, care nu poate exista fără investiții în educație. Doar astfel vor dispărea pomenile electorale, mentalitatea de asistat și va crește înțelegerea și respectul pentru democrație și statul de drept.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 29 noiembrie 2021, 2:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro