Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.cristinapocora.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cristina-Ancuța Pocora > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Am atras, însă, atenția, în ciclul declarațiilor politice intitulat „Cifrele domnului Ponta”, că acesta a avut timpul necesar pentru a vorbi despre problemele reale ale românilor, dar și pentru a le soluționa. A avut timpul necesar pentru a veni cu politici și măsuri care să ajute cu adevărat clasele sociale, însă a ales să trateze cetățenii cu indiferență și lipsă de respect. A ales să tacă, nu a vrut să vorbească despre cifrele guvernării sale, despre viața oamenilor și asta pentru că nu îl interesează viitorul României. Singurele lucruri care îl atrag și pentru care își folosește toată energia sunt legate de câștigarea puterii totale și de punerea României la dispoziția baronilor și a șmecherilor corupți pe care dorește să-i grațieze.
Domnule Ponta, degeaba promiteți marea cu sarea acum, în plină campanie electorală. Toată lumea știe că aceasta este pură demagogie și că, dacă doreați să faceți ceva, nu era nevoie să așteptați anul 2015, puteați să adoptați măsuri bune, așa cum ați trecut prin Parlament toate legile ce reprezentau interesele dumneavoastră clientelare. Nimeni nu vă mai crede! Ce știu oamenii, în schimb, despre dumneavoastră este că ați adus România pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește scăderea volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul, că, la sfârșitul trimestrului II din 2014, România a înregistrat cea mai abruptă scădere economică din Uniunea Europeană, iar în luna iulie 2014, ne-am situat pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește reducerea locurilor de muncă. Din păcate, nici măcar la ultima rectificare bugetară, deși știați că principala cauză a intrării României în recesiune a reprezentat-o reducerea dramatică a resurselor pentru investiții, nu ați direcționat banii către acestea, ci a fost mult mai important să îi folosiți în campania dumneavoastră electorală.
Domnule Ponta, românii nu sunt proști! Pentru "gogoșile" pe care le promiteți la anul, ei vă vor sancționa la vot în data pe 2 noiembrie 2014!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 8 decembrie 2021, 3:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro