Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
2008-2012 (dep.)
Links:
www.cristinapocora.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Cristina-Ancuța Pocora > Press releases Versiunea pentru printare

Cei doi miniștri ai Guvernului Ponta nu încetează să ne inoculeze această idee. Este clar că nu va mai râmâne mult timp până să o pună în practică. Însă, până la a ajunge la impozitare, nu ar trebui ca guvernanții să se întrebe mai întâi dacă împotriva acestor femei nu se comit abuzuri, dacă nu există violență îndreptată asupra lor? Prin legalizarea prostituției, România ar deveni o țintă predilectă a rețelelor de trafic de ființe umane, cererea pentru sexul plătit ar fi încurajată și ar crește, conducând și la creșterea numărului de persoane implicate în prostituție.
Doamnelor și domnilor guvernanți, dumneavoastră sunteți datori să adoptați măsuri economice și sociale care să ducă la creșterea nivelului de trai, la prosperitate, astfel încât nicio femeie să nu mai fie nevoită să-și câștige existența vânzându-și trupul, nu să impozitați ceea ce poate fi un abuz și o exploatare a acestor femei! În imensa dumneavoastră grijă pentru bugetul statului, poate ar trebui să vă uitați mai întâi la gradul alarmant de evaziune fiscală din România, la contractele cu statul făcute de baroni și alți băieți inteligenți din PSD.
Această nouă inițiativă de impozitare confirmă singura regulă după care se ghidează actuala guvernare. În doar doi ani, Victor Ponta a pus 35 de noi taxe și impozite! Mai mult, după alegeri, dacă Ponta va câștiga, cel mai probabil vom vedea în 2015 noi taxe și impozite și, din nefericire, chiar tăieri de salarii și impozitarea pensiilor, pentru că altfel nu va avea cum să acopere toate promisiunile electorale și oricum lui Victor Ponta nu îi pasă de oameni!
Nu este prima oară când Victor Ponta se raportează la cetățenii României ca fiind obiecte, obiecte pe care le poți ignora, obiecte pe care le poți vinde, obiecte de care te poți lipsi. Pe 2 noiembrie, imediat după alegeri, Victor Ponta a ieșit și a spus că domnul Iohannis este "un obiect" și, pe cale de consecință, toți cei care îl susțin pe Iohannis sunt obiecte. Acum vine și cea care este ministru al Finanțelor Publice și spune că femeia este o marfă, deci putem foarte bine să legalizăm prostituția pentru ca bugetul statului să câștige de pe urma acestor femei!
Așa se raportează președintele care dezbină la cetățenii României!
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania monday, 27 june 2022, 14:24
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro