Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.cristinapocora.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cristina-Ancuța Pocora > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Astăzi, după ce am avut promisiunea fermă că doamna Rovana Plumb va participa la comisia de resort, am fost din nou dezamăgiți, deși pe ordinea de zi aveam de dezbătut o propunere legislativă extrem de importantă, ce vizează pensiile speciale. Dumneaei ne-a anunțat că nu mai vine!
Tragem concluzia că activitatea ministrului Muncii constă în a fi doar agent electoral în campaniile electorale, iar ministerul pe care îl conduce este doar pusculița electorală a celor care candidează din partea PSD.
Mai mult ca sigur, doamnei Plumb îî este frică să vină în fața Comisiei, din cauza lipsei acute de politici publice în ceea ce privește problemele reale ale românilor, a lipsei de politici și măsuri care să ajute cu adevărat clasele sociale.
În toată acestă perioadă, doamna Plumb a ales să tacă și a ales să trateze cu indiferență și lipsă de respect, atât parlamentarii, dar și cetățenii pe care îi reprezintă. Va găsi dumneaei, mai mult ca sigur, o variantă pentru a rezolva și problema pensiilor speciale, o soluție ascunsă pentru a trece acestă inițiativă, atunci când îi va conveni dumneaei și PSD.
Doamnă Plumb, nu puteți fugi la nesfârșit de membrii comisiei, nu mai încălcați legea și veniți pentru a da explicații conform prevederilor regulamentare! Înțelegeți odată pentru totdeauna că avem nevoie de transparență pe acest domeniu atât de sensibil, pe care dumneavoastră îl reprezentați. Avem nevoie să știm deciziile strategice din partea ministerului pe care îl conduceți, dar și implicațiile acestor decizii asupra domeniului muncii.
Atitudinea dumneavoastră nu este una care să vă califice pentru funcția de ministru al Muncii, nu ați făcut nimic pentru acest domeniu important, în afară de a promite pomeni diferitelor categorii sociale, neconcretizate încă. Din acest motiv, vă cerem, doamnă ministru, demisia din acestă funcție!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 24 ianuarie 2022, 22:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro