Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Gabriela-Maria Podaşcă > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Premierul “copy- paste” lovește din nou! Români, înregistrați-vă la OSIM chiar și bilețelele de dragoste!

Acuzat în mai multe rânduri că, în loc să muncească, preferă să copieze, premierul Victor Ponta a trecut la o nouă fază a carierei sale politice: acum se inspiră gratis de la electorat pentru a-și construi oferta prezidențială din toamnă, acest lucru neînsemnând că promisiunile lui se vor și realiza.

Victor Ponta, întruchiparea perfectă a demagogiei, vrea să-și facă o ofertă electorală plăcută urechilor cetățenilor, care nu va reprezenta, însă, niciodată preocuparea lui reală. Ne demonstrează acest lucru prin fiecare zi în care se află la Palatul Victoria.
În lipsa oricărei viziuni, ca de obicei, Victor Ponta s-a gândit să-și construiască și proiectul prezidențial și oferta electorală în mod demagogic.
Prin urmare, zilele trecute, prim-ministrul Victor Ponta și-a lansat, pe contul său dintr-o rețea de socializare, cu imagini probabil copiate din străinătate, o campanie prin care le cere românilor să-și prezinte "viziunea” lor despre cum ar vrea să arate România peste 5 ani, în 2019. Adică, mai pe înțeles, vorbim de finalul eventualului prim mandat al viitorului Președinte al țării, adică proiectul lui Victor Ponta pe care se tot ascunde de un an de zile să îl recunoască.
Este evident că asistăm la o acțiune a candidatului la Președinție, Victor Ponta, care vrea să "se inspire" gratis din ideile cetățenilor fără ca, măcar acum, când are puterea, să facă ceva pentru dezvoltarea și viitorul acestei țări!
Ca să fiu corectă, trebuie să precizez că Victor Ponta le oferă, totuși, ceva celor care "cad" în capcana online întinsă pentru scrierea gratuită a ofertei sale prezidențiale: pe 20 dintre ei îi va suna personal!
Sper și îl rog să nu facă acest gest, totuși, de la biroul Guvernului, instituție publică, și să-și facă această campanie de pe telefonul personal și din surse clare, prezentate transparent, conform legii.
În paralel, pentru că “poporul” nu-i potolește pofta de “inspirație”, premierul “copy- paste” l-a plagiat total până și pe mentorul său, Adrian Năstase. Zilele trecute, bătându-se cu pumnul în piept pentru originalitate, Victor Ponta a lansat propaganda ieftină „microbuze pentru școlile din mediul rural". Proiectul este "inspirat" la virgulă, dintr-o acțiune similară a fostului premier pesedist Adrian Năstase.
Așa că mă întreb până unde va merge domnul premier “copy- paste”? Să-l copieze până și pe Băsescu? Pardon, pe acesta l-a copiat, deja, de prea multe ori. Să-i trimită “originale” bilețele de dragoste soției din “Luceafărul”? N-ar mai mira pe nimeni! Să-și asume “Cățelușul șchiop” ca poezie de “noapte bună”? N-ar mai mira pe nimeni! N-ar mai mira pe nimeni nici dacă Victor Ponta ar spune că el a construit, de fapt, Turnul Eiffel! Ar mira, însă, pe toată lumea, dacă ar lua o singură măsură pentru cetățean și nu pentru folosul personal!
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 13 august 2022, 20:26
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro