Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
dan.tanasa@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Dan Tanasă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, domnul deputat Dan Tanasă (Grupul parlamentar AUR)

Președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților, domnul deputat Dan Tanasă, a participat luni, 14 iunie, între orele 10.00-13.00, în sistem videoconferință, la Forumul Generația Egalității în România.

Conferința pe tema egalității a fost organizată de Ambasada Franței în colaborare cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse. Anul acesta, diplomația franceză implementează o strategie internațională privind promovarea egalității de șanse între femei și bărbați. Franța va fi gazda Forumului Generația Egalității, un eveniment mondial co-organizat de Națiunile Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor – UN Women.
Președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților, domnul deputat Dan Tanasă, a participat, începând cu orele 14.00, la reședința Franței, unde a avut loc o recepție în aer liber cu prezența ambasadoarei Franței în România, Excelența Sa, doamna Laurence Auer, ambasadorului Mexicului, Excelența Sa, domnul Jose Guilermo Ordorica Robles, ambasadoarei Suediei, Excelența Sa, doamna Therese Hyden, alături de reprezentanți ai instituțiilor naționale și europene din România.
Această conferință de la sediul Ambasadei Franței în România se înscrie în seria de evenimente speciale dedicate egalității de șanse a femeilor.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 7 octombrie 2022, 5:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro