Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
dan.tanasa@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Dan Tanasă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, domnul deputat Dan Tanasă (Grupul parlamentar AUR)
Președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați invită românii la “Marșul Unirii” de la Alba-Iulia pe 1 decembrie

Alba Iulia, capitala unirii tuturor românilor, va găzdui și în acest an serbările la 103 ani de la Marea Unire de la 1918.

Ca în fiecare an, Marșul Unirii, organizat de partidul AUR, va deschide programul oficial al evenimentelor desfășurate în ziua de 1 decembrie. Astfel, îi invităm pe toți românii, în sufletul cărora mai arde candela reîntregirii, să participle la acest eveniment unic. Veniți să îi întâmpinăm pe frații de peste Prut și să strigăm într-o voce “Unire”. Precum s-au strâns înaintașii noștri din toate colțurile țării în Capitala Unirii, așa ne vom aduna și noi, din toată țara și din toate provinciile istorice, cu steaguri tricolore, costume naționale și dragoste de țară pentru a arăta întregii lumi unitatea poporului român.
In ultimii 2 ani, în care pandemia Covid-19 a lovit întreaga lume, o nouă graniță ne-a despărțit de comunitățile românești din afara țării. Românii de pe ambele maluri ale Prutului nu s-au putut revedea, circulația fiind și în momentul de față îngreunată. Aceeași situație o întâmpinăm și la granița cu celelalte comunități istorice. În aceste vremuri, cu atât mai mult trebuie să rămânem uniți și să luptăm în continuare pentru unitatea poporului român.
Astfel, invităm toți românii, indiferent de simpatiile politice, cu sau fără certificat verde, să participle la Marșul Unirii care va porni la ora 08.00 din Gara Feroviară de la Alba Iulia.
Unirea face puterea!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 7 octombrie 2022, 5:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro