Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
adrian.todoran@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Adrian-Mihăiță Todoran > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Adrian-Mihăiță TODORAN
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian - Mihaiță Todoran (Grup PMP)

Proiectul de lege privind Bugetul de stat pentru anul 2018 a ajuns în Parlament. Până luni după amiază, aleșii pot depune amendamente, în scopul unei cheltuiri cât mai eficiente a banilor publici. Pentru investițiile din Maramureș, primăriile așteaptă, la fel ca în fiecare an, să intre pe lista de priorități. În sprijinul lor, deputatul Adrian Todoran a cerut administrațiilor locale din mediul urban din județ o centralizare a proiectelor de investiții depuse în ultimii ani și a solicitărilor de finanțare adresate instituțiilor centrale ale statului, urmând ca ele să fie susținute prin amendamentele depuse.

11 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Guvernul PSD sărăcește buzunarele românilor

Politica fiscală aplicată de actualul Guvern nu dă roadele scontate. În timp ce se laudă cu o creștere economică de peste 8%, rivalizând cu marile puteri ale lumii, Executivul este incapabil să controleze prețurile din țară. Acestea au atins praguri greu de imaginat în urmă cu câteva luni, mai ales în zona produselor de bază. În tot acest timp, în loc să stimuleze mediul de afaceri pentru micii întreprinzători, prin înlesniri fiscale, Guvernul face exact pe dos. Sufocă întreprinderile cu cifre de afaceri reduse, obligându-le să se închidă sau să recurgă la eludarea legislației.

20 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Impozitul pe cifra de afaceri poate prăbuși economia

Deputatul PMP, Adrian - Mihăiță Todoran, membru în Comisia pentru buget, finante și bănci, atrage atenția asupra pericolului prăbușirii unei însemnate părți a mediului de afaceri, care, în loc să fie stimulat, primește lovituri după lovituri din partea statului.

30 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian – Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Nu râdeți de ouăle lui Vosganian!

În drumul său de la coteț la tigaie, oul nu aduce bani și nu produce impozite”, declara, zilele trecute, deputatul ALDE Varujan Vosganian. Dincolo de umorul stârnit, de reacțiile pline de ironie și sarcasm din mass-media și rețelele de socializare, afirmația lui Vosganian trebuie privită cu mare atenție, ea fiind un mesaj indirect transmis de coaliția puterii, crede deputatul PMP Adrian Todoran. Acesta trage un semnal de alarmă în privința intenției actualei guvernări, care ar putea distruge definitiv agricultura tradițională din România.

10 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihăiță Adrian Todoran (Grup PMP)
Voi vota împotriva umilirii femeilor

Deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, ia atitudine față de modul în care actualul Guvern al României și o parte din parlamentari înțeleg să sprijine familiile care își doresc să aibă copii. Acesta afirmă că două dintre proiectele supuse dezbaterilor în Camera Deputaților, în cursul zilei de marți, 3 octombrie, sunt o ofensă adusă viitoarelor mame.

4 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian- Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Aplicarea SPLIT TVA va aduce dezavantaje agenților economici

Deputatul PMP Adrian - Mihăiță Todoran, membru în Comisia de buget, finanțe și bănci, trage un semnal de alarmă asupra dezavantajelor privind aplicarea sistemului de plată defalcată a taxei pe valoarea adăugată (numită și SPLIT TVA).

27 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian-Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Instabilitatea politică afectează moneda națională

Deputatul PMP, Adrian - Mihaiță Todoran avertizează cu privire la iresponsabilitatea coaliției de guvernare, ale cărei acțiuni au provocat prăbușirea monedei naționale.

14 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian Mihăiță Todoran (Grup PMP)

Sute de cărți au fost oferite de către deputatul PMP Adrian-Mihăiță Todoran bibliotecilor și copiilor din comunele Remetea Chioarului și Călinești, precum și din orașul Dragomirești, cu ocazia Zilei Internaționale a Donației de Carte (14 februarie).

20 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Adrian Todoran (Grup PMP)

După două zile de dezbateri în Comisiile reunite de Buget, Finanțe și Bănci asupra proiectului de buget pe anul 2017, monstruoasa coaliție PSD-ALDE a reușit performanța de a nu aproba nici unul dintre amendamentele propuse de către PMP.

6 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 4:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro