Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Adrian-Mihăiță Todoran > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Adrian Todoran (Grup PMP)

După două zile de dezbateri în Comisiile reunite de Buget, Finanțe și Bănci asupra proiectului de buget pe anul 2017, monstruoasa coaliție PSD-ALDE a reușit performanța de a nu aproba nici unul dintre amendamentele propuse de către PMP.

"Ce s-a întâmplat în comisie este pur și simplu o bătaie de joc! Toate cele 324 de amendamente la proiectul de buget depuse de către parlamentarii Partidului Mișcarea Populară au fost respinse, din motive subiective, prin votul majorității PSD-ALDE", a declarat deputatul Adrian Todoran, membru în comisia de buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților.
Acesta le-a reamintit parlamentarilor PSD-ALDE faptul că toate amendamentele PMP erau în folosul tuturor cetățenilor, inclusiv a propriilor alegători. "După două zile de muncă în comisie, bugetul a rămas fix așa cum l-a propus Guvernul Grindeanu, fără nici o modificare. Este trist că puterea a pus și de această dată interesele politice mai presus de interesele alegătorilor", a mai spus Todoran.
Deputatul PMP a precizat, de asemenea, că, alături de colegii săi, va lupta în plen pentru fiecare dintre cele 324 de amendamente.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 25 septembrie 2022, 2:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro