Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Christine Thellmann > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Christine Thellmann (Grupul parlamentar al PNL)
Ne ținem de cuvânt: prin PNRR, începem dezvoltarea României!

România are la dispoziție 29,2 miliarde de euro, bani pentru reforme și investiții majore, astfel încât, după 30 de ani, să putem avea „o țară ca afară”.

Spitalele de pe hârtie ale PSD vor fi, în sfârșit, construite, iar autostrăzile desenate pe hărți închipuite de guvernările lui Dragnea vor începe să fie asfaltate. Fondurile care vor veni în România, prin PNRR, au fost distribuite, în mod echitabil, pentru fiecare domeniu vital, în vederea funcționării normale a unui stat european.
Ceea ce PSD nu înțelege este că PNRR nu este un fond al baronilor, ci un program pentru români și România. În ciuda dezinformărilor lansate pe toate căile, de către PSD, acest plan va merge înainte.
Românii trebuie să știe că, prin aceste aproape 30 de miliarde de euro, vom încerca să recuperăm cei 30 de ani în care România a stat pe loc. PNRR este un plan concret, cu sume alocate fiecărui domeniu vital, astfel încât să putem depăși abandonul școlar, să putem circula pe autostrăzi, să putem beneficia de un tratament corespunzător în spitale moderne, să putem avea o administrație transparentă și digitală, care oferă servicii rapide fiecărui cetățean, să avem o Românie mai verde.
Prin PNNR, vom face un pas uriaș și vom îndeplini visul multor generații, acela de a trăi într-o Românie normală.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 septembrie 2022, 3:14
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro