Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Raluca Turcan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan
PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante, folosite ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului

Liviu Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării ca să se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investițiilor publice și compromiterea dezvoltării României.

Domnule Dragnea, cel care "a blocat PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni" ați fost chiar dumneavoastră! Cum? Prin guvernele de incompetenți pe care le-ați promovat; prin confiscarea unei bune părți din fondurile cuvenite administrațiilor locale; prin sacrificarea deliberată a fondurilor pentru investiții și a fondurilor europene, pe care le-ați supervizat, guvernele dvs. de marionete PSD-ALDE având, în această situație, un rol de executat!
Nominalizarea total nepotrivită a Olguței Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul șir al demersurilor anti-dezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil. Toată România vede și știe acest adevăr.
Demersul președintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării este deplin justificat, corect, legal și perfect constituțional.
PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante pe care le folosește ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului și scuză pentru marile realizări ale guvernărilor lui Dragnea ! Să se ocupe serios de bugetul României de care și-a bătut joc!
Chiar nu există în PSD un singur specialist serios, competent și capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare?
Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conștiință și luciditate politică, Lia Olguța Vasilescu trebuie să renunțe public la această nominalizare și să pună capăt circului întreținut de Liviu Dragnea.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 23 ianuarie 2022, 7:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro