Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Raluca Turcan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan
Îi solicit lui Liviu Dragnea să înceteze cu amenințările în stil mafiot!

Condamnat penal pentru fraude la referendum, condamnat penal pentru furt din banii copiilor instituționalizați și trimis în judecată pentru fraude cu bani europeni la firma Teldrum, Dragnea seamănă tot mai mult cu un interlop deosebit de periculos, care acționează prin amenințare și șantaj atunci când se simte la marginea prăpastiei.

Panica lui Dragnea a atins cote maxime mai ales de când condamnărilor date deja de judecători riscă să li se alăture un puternic vot de blam dat de români. Acesta este motivul atacurilor sale la adresa președintelui Iohannis și al reacției față de ideea unui eventual referendum. Mai mult, guvernat de frica de a-și asuma propriile fapte, Dragnea preferă să calce în picioare parteneriatele strategice ale României, doar ca să nu fie nevoit să se supună regulilor democratice pe care acestea le implică. Este motivul pentru care critică SUA și ignoră Uniunea Europeană atunci când scrie ordonanțe de urgență cu mâna miniștrilor de paie.
În ultimii ani, Guvernul PSD – ALDE a avut un singur obiectiv major: să emită oricâte ordonanțe ar fi nevoie, astfel încât dosarele lui Dragnea să dispară prin prescripție, prin dezincriminarea faptelor sau prin alte invenții ”procedurale” ale lui Tudorel Toader.
Din păcate pentru Liviu Dragnea, realitatea nu va permite vreodată completuri de acoliți de partid, așa cum probabil și-ar dori. Există pârghii funcționale de control asupra abuzurilor pe care le face PSD: justiția, instituțiile europene, cetățenii țării.
Infractorii nu mai pot scăpa basma curată, astăzi, în România!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 23 ianuarie 2022, 9:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro