Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Gabriela-Maria Podașcă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Gabriela-Maria PODAȘCĂ
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașcă (neafiliat)
Bucureștenii sunt bombardați cu materiale false împotriva vaccinării; autoritățile asistă impasibile

Deputatul neafiliat Gabriela Podașcă a semnalat un caz foarte grav care se petrece de câteva zile în București, unde cetățenii primesc în cutiile poștale materiale împotriva vaccinării în care sunt folosite în mod fraudulos însemnele oficiale ale Ministerului Sănătății și ale unor organizații internaționale de prestigiu precum World Health Organization sau UNICEF.

5 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașcă (neafiliat)
Soluții pentru obținerea cărții de identitate de către persoanele fără adăpost și tinerii post-instituționalizați

Deputatul neafiliat, Gabriela Podașcă, a depus marți în Parlament o propunere legislativă pentru facilitarea obținerii cărților de identitate de către persoanele fără adăpost sau de către tinerii post-instituționalizați.

18 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașcă (deputat neafiliat)
Depistarea precoce a tulburării de spectru autist ar putea deveni obligatorie pentru copiii între 0 și 3 ani

Deputatul neafiliat, Gabriela Podașcă, a depus în Parlament un set de propuneri care vizează îmbunătățirea legislației în domeniul protecției, sprijinirii și integrării persoanelor cu tulburări de spectru autist și cu tulburări de sănătate mintală asociate.

28 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașca (neafiliat)
Măsuri pentru plata chiriei, continuarea studiilor și găsirea unui loc de muncă pentru tinerii care ies din sistemul de protecție specială

Deputatul Gabriela Podașcă a depus miercuri, 30 mai 2018, două propuneri legislative pentru sprijinirea tinerilor care urmează să părăsească sistemul de protecție specială.

31 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașca (Grupul parlamentar al PSD)
381 de angajați ai Bibliotecii Naționale și ai Bibliotecii Academiei Române vor beneficia de 20% creștere salarială

Deputatul Gabriela Podașcă a depus, împreună cu senatorul Liviu-Marian Pop, o propunere de completare a legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu scopul eliminării inechităților pentru personalul Bibliotecii Naționale a României și Bibliotecii Academiei Române.

23 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașcă (Grup PSD)
România are nevoie de o strategie dedicată tinerilor care părăsesc sistemul de protecție

Deputatul PSD Gabriela Podașcă a organizat luni, 23 aprilie, la Camera Deputaților, o dezbatere despre necesitatea elaborării unei strategii adresate tinerilor postinstituționalizați, în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA) și Consiliul Tinerilor Instituționalizați (CTI), cu susținerea UNICEF în România.

24 aprilie 2018 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Gabriela Podașcă (Grup PSD)

Deputatul Gabriela Podașcă, împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției (ANPDCA) și cu reprezentanți ai Consiliul Tinerilor Instituționalizați (CTI), cu susținerea UNICEF în România, vă invită la o dezbatere privind copiii din sistemul de protecție și tinerii post-instituționalizați care va avea loc luni, 23 aprilie 2018, începând cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, corp B4, etaj PM, sala 23 – Comisia pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

20 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Gabriela Podașcă (Grupul parlamentar al PSD)
Ziua internațională de conștientizare a autismului este marcată în Camera Deputaților

Deputatul PSD Gabriela Podașcă a susținut miercuri, 4 aprilie, o declarație în plenul Camerei Deputaților pentru a marca 2 aprilie - Ziua internațională de conștientizare a autismului. Peste 67 de milioane de oameni din lumea întreagă trăiesc cu tulburare de spectru autist (TSA), reprezentând 1% din populația globului, iar în România 7.000 de copii sunt diagnosticați cu această tulburare conform statisticilor oficiale parțiale, însă, aproximativ 30.000 de copii nediagnosticați oficial se luptă în fiecare zi cu această tulburare.

4 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Gabriela Podașcă (Grup PSD)
Casele de cultură ale studenților vor putea înființa centre de tineret

Marți, 27 martie 2018, deputatul PSD Gabriela Podașcă, împreună cu 42 de parlamentari, a inițiat un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 333/2006 privind înființarea centrelor de informare și consiliere pentru tineri, prin care casele de cultură ale studenților vor putea înființa centre de tineret.

27 martie 2018 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 ianuarie 2019, 6:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro