Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Viorel Stan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Viorel STAN
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Programul de guvernare al PSD, calea către o societate mai prosperă și mai bună

Vreau să fac referire la programul de guvernare pe care PSD îl va continua în perioada următoare și în care eu am mare încredere. De ce spun asta? Pentru că oamenii sunt multumiți de programul de guvernare și de măsurile adoptate de PSD până acum, într-un an și jumătate de la câștigarea alegerilor parlamentare.

19 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Început de an școlar

Clopoțelul a sunat, din nou, anul acesta în toate școlile din România. Și a anunțat, în mod oficial, începerea unui nou an școlar. Anul școlar 2018-2019. E un început important pentru cei aproximativ 3,3 milioane de elevi din învățământul primar, gimnazial și liceal.

12 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Colegiu “Calistrat Hogaș“ din Piatra Neamț face performanță

Vreau să fac referire la una dintre unitățile școlare din România care reușește să facă performanță. Și reușește acest lucru chiar în ciuda nevoilor din sistemul de învățământ, care uneori există, și chiar în ciuda faptului că nu e amplasată într-un oraș foarte mare.

5 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Stan Viorel (Grupul parlamentar al PSD)
Manuale noi pentru elevi, calea spre un sistem de învățământ normal

Astăzi vreau să vă fac un anunț legat de sistemul de învățământ și de elevii noștri. Chiar dacă suntem în toiul vacanței de vară.

27 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Investiție majoră la Ford Craiova

Declarația de astăzi e despre investițiile care se fac la noi în țară. Deși se spune că investitorii străin fug de România, există totuși și exemple care vin să infirme acest lucru și care vor să arate că există și investitori care au încredere în evoluțiile viitoare privind economia românească.

20 iunie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputa Viorel Stan (Grup PSD)
Taierile ilegale de lemne

Se spune că pădurea este linia vieții planetei. Este esențială pentru viață și este cea care contribuie la bunăstarea noastră. Prin producerea de oxigen, captarea dioxidului de carbon, purificarea și retenția apei, protecția împotriva inundațiilor și a alunecărilor de teren. Și deși e o parte importantă, fără de care n-a putea trăi, totuși 80% din pădurile lumii au fost distruse.

25 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grup PSD)
Laudatio pentru olimpicii nemțeni

Stimați colegi, învățământul românesc demonstrează faptul că este unul competitiv, care aduce faimă și prestigiu României.

18 aprilie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Familia unită, rețeta pentru o societate normală
Nu degeaba se zice că familia e nucleul societății. În familie ne naștem, creștem, ne educăm și petrecem cei mai frumoși ani. Și tot familia ne ajută să devenim mai apoi adulți, să ne maturizăm și să ne asumăm decizii.

Și trebuie să recunoaștem: poporul român e unul tradițional. Creștin ortodox (mai ales că 86% dintre români sunt ortodocși), căruia îi place să țină cont de regulile și datinile strămoșești. Iar printre ele, există și conceptul de familie tradițională, care n-ar putea exista decât prin unirea în căsătorie a unui bărbat cu o femeie. [...]

4 aprilie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grup PSD)
Investim în educație

Dacă de obicei găsim o mulțime de defecte sistemului de învățământ din România, de data aceasta primim o veste care ne arată că se poate. Și aici fac referire la Legea pentru modificarea art. 84 alin. (1) și (4) din Legea educației naționale nr. 1/2011.

28 martie 2018 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 19 septembrie 2018, 16:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro