Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (sen.)
Legături:
rozalia.biro@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Rozália-Ibolya Biró > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

BIRÓ Rozália-Ibolya
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea României la reuniunea Comitetului Parlamentar în cadrul dimensiunii parlamentare a Inițiativei Central Europene (Minsk, 29-31 mai 2017)

Delegația Parlamentului României, compusă din deputata Rozália-Ibolya Biró, în calitate de șef al delegației, și senatorul George-Edward Dircă, a participat la reuniunea Comitetului Parlamentar în cadrul dimensiunii parlamentare a Inițiativei Central Europene (ICE), care a avut loc la Minsk, în perioada 29 - 31 mai 2017. Reuniunea a avut ca temă „Intelectualizarea economiei în regiunea ICE: inovație, producție, guvernare și capital uman”, la eveniment fiind prezenți parlamentari din mai multe state-membre ICE: Austria, Belarus, Cehia, Croația, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Slovenia, Ucraina, Ungaria.

31 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 29-30 mai 2017 va avea loc, la Minsk, reuniunea Comitetului Parlamentar al Inițiativei Central-Europene - Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP).

26 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Marți, 9 mai, doamna Biró Rozália-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputatilor, l-a primit în vizită de curtoazie pe E.S. domnul Kisaburo Ishii, ambasadorul Japoniei la București.

9 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Miercuri, 3 mai 2017, doamna Biró Rozália-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputatilor, l-a primit în vizită de curtoazie pe E.S. domnul Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Statului Palestina la București.

^ [...]

4 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália Ibolya (Grup UDMR)
Luni, 20 martie 2017, doamna Biró Rozália-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică pxternă a Camerei Deputatilor, a primit-o în vizită de curtoazie pe E.S. doamna Nieves Iliana Hernández Portales, ambasadorul Republicii Cuba la București.

În cadrul întrevederii, doamna ambasador Hernandéz Portales a făcut o amplă informare cu privire la situația actuală din Cuba și din regiune, a mulțumit României pentru sprijin și a subliniat dorința fermă de continuare a eforturilor pentru apropierea de Uniunea Europeană. [...]

20 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália Ibolya (Grup UDMR)

Marți, 28 februarie a.c., doamna Biró Rozália Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, l-a primit pe domnul Yevhen Levytskyi, Însărcinat cu Afaceri a.i. al Ucrainei la București.

^ [...]

28 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 23 octombrie 2017, 2:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro