Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Răzvan-Ionuț Tănase > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ioan Tămâian (Grup PNL)

În această zi deosebită, urez tuturor un an școlar frumos, cu rezultate cât mai bune de care să ne bucurăm cu toții. Tuturor elevilor le doresc, în noul an, mult succes, sănătate și spor la învățătură. Fie ca noul an școlar să însemne pentru dascăli, pentru personalul nedidactic, cât și pentru copii și părinți, bucurii, satisfacții, împliniri, putere de muncă și multă sănătate!

Știm cu toții că trebuie să facem din educație o prioritate națională, iar societatea românească trebuie să poarte un dialog onest și constructiv care să conducă la elaborarea unei legislații stabile și unitare în domeniul educațional.
Este important să conștientizăm cu toții, la nivelul întregii societăți, că un sistem educațional sănătos reprezintă cea mai sigură investiție pentru viitorul unei națiuni și că viitorul nostru constă în tinerii aflați azi pe băncile școlii. Eu voi pleda permanent pentru o cultură a succesului bazată pe educație, muncă, talent, onestitate și valori autentice.
Viziunea ROMÂNIEI LUCRULUI BINE FĂCUT, din programul președintelui României, Klaus Iohannis, viziune pe care o sprijină și PNL, este indiscutabil legată de viziunea unui sistem de educațional performant, care poate fi privit drept cea mai mare șansă pe care o avem pentru a face România performantă. În lumea actuală, orice produs se poate cumpăra, dar educația nu. Resursa umană rămâne în continuare cheia reușitei unei națiuni. De aceea, este nevoie de acest efort, de a defini un sistem clar și performant de educație. Educația va fi cheia succesului nostru pe termen lung.
Dragi elevi, să aveți încredere în voi și să fiți convinși că ceea ce realizați aici, în această școală, va însemna enorm de mult pentru viitorul vostru și aceasta trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre.
Dragi profesori, vă revine sarcina să găsiți căile pentru a ajunge la inima elevului, pentru a conștientiza că educația adevărată modelează și cultivă omul nu numai profesional, ci și spiritual.
Mult succes tuturor!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 4 octombrie 2022, 22:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro