Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
costel.alexe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Costel Alexe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Costel ALEXE
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
Ziua când PSD a suspendat democrația
Această săptămână a început cum nu se poate mai rău pentru democrația din România, dar totodată în tiparul tendințelor abuzive cu care majoritatea PSD-ALDE, de data aceasta și cu largul concurs al celor de la UDMR, ne-a obișnuit pe parcursul anului 2017.

Luni, 16 octombrie, tirania majorității a funcționat din nou, de data aceasta în Comisia Juridică a Senatului, unde a fost votat cu șase voturi ”pentru” (PSD și ALDE), 4 voturi ”împotrivă” (PNL și USR) și o abținere (UDMR) un raport de respingere a inițiativei PNL de alegere a primarilor în două tururi. [...]

17 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
România impostorilor nu este România noastră

Prin intermediul unei declarații politice susținută marți, 26 septembrie 2017, în plenul Camerei Deputaților, am atras atenția colegilor parlamentari din alianța PSD-ALDE asupra derapajelor grave pe care le girează direct sau tacit și, mai ales, asupra urmărilor pe termen mediu pe care această complicitate le generează.

26 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
Guvernare PSD: Iașul NU are prioritate!

La începutul lunii mai i-am solicitat doamnei Sevil Shhaideh, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale, introducerea în regim de urgență a Centurii Ocolitoare a Municipiului Iași la prima rectificare bugetară! Le-am cerut, totodată, sprijinul, primarului Iașului, domnul Mihai Chirica, președintelui Consiliului Județean Iași, domnul Maricel Popa, parlamentarilor, consilierilor locali și județeni ai Iașului, precum și primarilor din zona metropolitană, să dubleze și să susțină acest demers.

30 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
”Somnul rațiunii naște monștri”

Săptămâna trecută parlamentarii PSD și ALDE au fost artizanii unui eveniment rușinos, o premieră în lumea civilizată și democratică: asasinarea propriului Guvern. Din Statele Unite până în Franța, Anglia și restul cancelariilor occidentale s-a vorbit despre „isprava” bravilor parlamentari social democrați. Dar nu a fost suficient, și în zilele următoare sarabanda deciziilor rușinoase a continuat cu „retragerea demisiilor”, aceeași miniștri care cu o zi înainte votau împotriva propriilor nerealizări și aplaudau frenetic „succesul” moțiunii și prăbușirea leului!

27 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
Moțiunea PSD vs PSD – tratat despre umilința la români

Dincolo de premiera rușinoasă de a-ți asasina politic propriul Guvern, miercuri, 21 iunie, am asistat la o serie de acțiuni și evenimente care nu fac cinste unui demnitar sau lider de partid.

21 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
România nevăzută! Efectele unui război odios!
În liniile din spatele războiului intern din PSD stă o realitate cruntă:
Ministerele și instituțiile statului sunt blocate, paralizate: actele abia se semnează sau sunt blocate pentru că toți privesc ba spre partid, ba spre Guvern. Asistăm la epurări din aparatul administrativ, la epurări din partid, metode ce nu fac decât să îi intimideze pe cei cu drept de semnătură.

Programe guvernamentale blocate, finanțări, parteneriate, investiții, totul pe hold pentru că nimeni nu își asumă riscuri. [...]

21 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la deputații PNL Costel Alexe, Glad Varga, Tudorița Lungu și Claudiu Răcuci, membri ai Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic
5 iunie 2017, Ziua Mondială a Mediului - România la limită în sectorul protecției mediului
„Conectarea oamenilor la natură”, tematica aleasă anul acesta pentru Ziua Mondială a Mediului, ne îndeamnă să conștientizăm că natura înseamnă și spațiile verzi din marile orașe, dar și ariile naturale protejate, că umanitatea este dependentă de resursele naturale, iar acestea sunt limitate și amenințate de poluare, schimbări climatice și exploatare peste măsură.
6 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
“Măsurile populiste trebuie să înceteze”

În fiecare zi suntem bombardați cu statistici, rapoarte, analize privind economia României, piața muncii, nivelul investițiilor și multe altele, domenii ce țin de dezvoltarea durabilă a unei societăți. Din păcate, toate analizele sunt negative sau îngrijorătoare.

30 mai 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 23 octombrie 2017, 18:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro