Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
simona.bucuraoprescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Simona Bucura-Oprescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Simona BUCURA-OPRESCU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului de prietenie cu Franța al Camerei Deputaților, doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

Ambasada României la Paris a organizat, cu ocazia Zilei Naționale a României, un prim contact între președintele Grupului de prietenie cu Franța al Camerei Deputaților, Simona Bucura-Oprescu, și președintele nou ales al grupului omolog din Adunarea Națională franceză, André Chassaigne. La întâlnire au mai participat, din partea franceză, Lucian Iordache, secretar executiv al grupului, și din partea Ambasadei României, Răzvan Junescu, ministru consilier.

7 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Cristina Căruceru (Grup PSD)
Vizita la Berna a unei delegații a Grupului parlamentar de prietenie cu Elveția din Parlamentul României (26-29 noiembrie 2017)

În perioada 26-29 noiembrie a.c., o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Elveția din Parlamentul României a efectuat o vizită la Berna. Din delegație au făcut parte domnul deputat Dragoș-Petruț Bârlădeanu, președintele grupului, și doamnele deputat Simona Bucura Oprescu și Aida-Cristina Căruceru, membre ale grupului.

4 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
participarea la cea de-a 43-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei- APF (Luxemburg, 8-11 iulie 2017)

În perioada 8-11 iulie 2017, la Luxemburg, a avut loc cea de-a 43-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), dedicată temei privind: "Diversitatea lingvistică, diversitatea culturală, identități".

13 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză - Adunarea Națională, doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)
Rezultatul alegerilor din Franța, o veste bună pentru România

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu, a făcut marți, 16 mai, în calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză - Adunarea Națională, o declarație politică în care l-a felicitat pe noul președinte al Franței, Emmanuel Macron, precum și noul Guvern francez. Totodată, deputatul PSD a subliniat importanța acestei victorii politice pentru relațiile de prietenie dintre România și Franța.

17 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru administație publică și amenajarea teritoriului din data de 28 februarie 2017 s-a aflat Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.17/2016 pentru prorogarea termenului prevăzut la art.30 alin.(41) din Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor (PLx 431/2016), proiect de lege cu care Comisia este sesizată în vederea examinării și dezbaterii pe fond.

15 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la secretarul Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)
Administrația este forma prin care se realizează funcția executivă a statului. Administrația este, după unii specialiști, armata în civil a unui stat.
7 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)
Programul de guvernare al PSD este reflectat în bugetul de stat și va fi respectat pe deplin

Doamna Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș, a susținut, marți, 21 februarie 2017, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică în care a făcut referire la faptul că Legea bugetului de stat este în deplin acord cu Programul de guvernare social-democrat. Această viziune caracterizată de coerență politică susține, în plan concret, dezvoltarea economică și socială a României.

21 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 23 februarie 2018, 18:19
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro